Презентація нового синглу музичного проекту Jiva. Squid Game

Jiva. Squid Game. Новини культури 2021

Презентація нового синглу музичного проекту JIVA - SQUID GAME, натхненого однойменним гучним південнокорейським серіалом.

Як пісні дівчини з України, записані в бомбосховищі в Израілю, підкорили сердця слухачів з різних куточків світу та спонукали музичного критика з Німеччини вчити іврит?

Музичний мультикультурний проект JIVA складається із двох людей.

Джива Тараненко (з Украни, зараз иве в Ізраїлі) пише пісні та виконує їх і Дмитро Дубров (Украіна) створює музичне аранжування та атмосферу.

Стилі яких можна віднести творчість проекту: electronic, trip hop, house, downtempo, dance.

Все це у поєднанні з емоційним, глибоким і обволікаючим вокалом Дживи Тараненко.

Творчість колективу високо оцінена міжнародними критиками, а музичний блогер із Німеччини навіть заявив, що готовий вивчати іврит заради пісень проекту JIVA.

Хоча головний слоган музикантів:

«Музика – універсальна мова душі. Тому неважливо, якою мовою написана пісня, якщо вона проникне в серце »

10 грудня на всіх онлайн-майданчиках відбудеться презентація нового синглу проекту JIVA.

За непідтвердженою інформацією від NETFLIX, пісня увійде до неофіційного плейлисту саундтреку другого сезону серіалу «SQUID GAME»

Ця пісня піднімає дуже важливі питання перед кожним із нас.

Що вибрати у складній ситуації? Чи маю я діяти за своїм сумлінням чи заради особистої вигоди?

Корейською мовою є слово «ганбу», що означає: «все, що є у кожного з нас – стає нашим спільним».

Чи готові ви поділитися з іншою людиною всім, що у вас є, і прийняти все, що вона має? Це стосується і матеріальної власності та внутрішнього світу.

Рецензії на творчість проекту JIVA:

JIVA вирушає в таємничу подорож трип-хопом із силою «Мантри». Зроблено з максимальним стилем, і те, як вона дозволяє еволюціонувати ритму, здається майстерним. Індастріал та ембієнт проходять через усю композицію.

у всьому цьому є мерехтливий блиск. Багатогранний, багатошаровий підхід творить чудеса, але насправді справжнє серце і душа твору виходить із її голосу. З таким полум'ям і пристрастю, її вокал звучить просто приголомшливо.

Твір зростає і розширюється до, начебто, нескінченності.

Jiva - це потужна звукова вистава, в якій похмура сила альтернативного року поєднується з глючними бітами тріп-хопу та пристрасною атмосферою дарк-попу. Східні гармонії додають сильний жар для звукового ландшафту і, таким чином, створює приголомшливий звуковий досвід, унікальний як особистість кожної живої істоти. Пісня Дживи - глибоко чуттєва мелодія, що запам'ятовується, створена з невимовною силою і хвилюючим настроєм.

Унікальний та повітряний вокал JIVA ідеально злився зі звуками, створеними украінським продюсером ДМИТРІЄМ ДУБРОВОМ, привнісши в індустрію суміш звучності тріп-хопу та мелодій дарквейв. Пристрасть та інтерпретація перенесуть вас у внутрішню подорож, де ви також будете заколисовані східними гармоніями та атмосферою дарк-електро, які велично додають сильну та самобутню індивідуальність усьому спектаклю. Їхні пісні як з живі істоти, і при кожному прослуховуванні ви знайдете щось ще, що змусить вас оцінити цей чуттєвий та чесний музичний проект.

Композитор і співачка Джіва Тараненко, яка народилася в Україні, а нині живе в Ізраїлі, об'єднала зусилля з рок-музикантом Дмитром Дубровим, об'єднавши вплив перетину жанрів із сильними духовними посланнями. Глибокі та викликають емоції електронні вібрації з натяком на похмурий тріп-хоп, проникливі струмки етнічної музики та нескінченне джерело натхнення для заблудлих. Джіва пише музику на івриті, і вам не потрібно знати мову, щоб зрозуміти повідомлення: «Музика – універсальна мова душі. Отже, не має значення, якою мовою написана пісня, якщо вона проникне в серце »Джива

Вокал Дживи вдихає звуковий ландшафт, як туман, що кружляє над ніжною річкою звуку. Її голос торкається, і вам не потрібно розуміти, що вона каже, щоб відчути ніжну атмосферу треку. Її переслідують високі ноти змушують вас тремтіти перед нею голос ширяє і танцює навколо рок-тонів мелодії. У її виконанні є динамічний рух, коли вона переходить від ніжного шепоту до нав'язливих зльотів та глибоких потоків, які проникають у вашу шкіру. JIVA наповнить ваші почуття приголомшливим поєднання вишуканої мелодики та заворожливого вокалу, яке відправляє вас вниз по річці Життя. І мелодія, і вокал уловлюють динамічний рух, що пронизує ваші почуття. Хоча тексти на івриті, сила виконання перевершує будь-який мовний бар'єр.


Читайте также