Які кросівки будуть модні у 2022 році?

модне взуття 2021 - 2022

Модні тенденції спортивного взуття сезону 2021-2022 вражають різноманітністю фасонів та кольорів. У цьому можна переконатися, відвідавши сайт Hadi. Взуття спортивного стилю рекомендується носити не тільки на тренуваннях, а й у повсякденному житті. Сучасні модниці вже спробували комбінувати спортивні речі у повсякденних образах, які виглядають досить цікаво та стильно.

5 модних трендів спортивного взуття

Спортивне взуття можна сміливо зараховувати до сучасної класики, і носять їх цілий рік. Протягом найближчого холодного сезону актуальними будуть 5 фасонів кросівок:

  • білі;
  • різнокольорові;
  • кольору металік;
  • на товстій підошві;
  • з гострим носком.

Білі кросівки для зими та весни 2021-2022

Білі кросівки – це «маст хев», причому для будь-якої пори року. У кожного спортивного бренду, кожного дизайнера обов'язково знайдуться такі моделі, питання лише в дизайні: з кольоровими пасками, з комбінацією текстур і матеріалів, з футуристичним або класичним дизайном.

Повірте, що цей тренд нікуди вже від нас не дінеться. Класика жанру образів: блакитні джинси, кроп-топ, білі кросівки та будь-яка накидка зверху.

Різнокольорові кросівки 2022

Різкий контраст із попереднім трендом. Повністю кольорові або з яскравими вставками кросівки аж пищать від бажання потрапити до вашого гардеробу. У спортивних гігантів, таких як Nike, Reebok, Adidas, завжди в колекціях знайдуться різнокольорові кросівки. Насправді такі моделі так само універсальні, як і білі. Чим більше кольорів у дизайні, тим простіше підібрати верх та гармонізувати образ.

Модні кросівки кольору металік

Розкоші вашому образу додадуть кросівки з металевим відблиском. Почніть із класичних відтінків срібла, золота та бронзи. Такі кросівки легко стилізуються практично з будь-яким одягом. Проте не варто використовувати в одному образі надто багато блискучих предметів. До таких кросівок достатньо підібрати сумку, великий браслет, або сріблясту куртку.

Кросівки на товстій підошві

Західні стилісти та фешн-блогери радять нічого не вигадувати та поєднувати кросівки на платформі з тим, що ви звикли носити: розкльошені джинси, довгі або короткі сукні, вузькі штани зі стрілками, спідницю-олівець, укорочені вузькі джинси. Класичні білі кросівки з товстою підошвою впишуться в будь-який стиль.

Кеди та кросівки з гострим носом

Дизайнери експериментують з формами, схрещують різні види взуття, в результаті чого ми отримали один з яскравих трендів осені – кросівки з гострим носом. Вийшла така собі комбінація лоферів та кросівок. Варіант швидше не для спорту, а для стильного повсякденного образу.


Читайте также