22-01-2022 Розваги 166

Джонні Депп зіграє Людовіка XV у французькій історичній драмі

Джонні Депп зіграє Людовіка XV

Номінант на «Оскар» Джонні Депп повернеться на екрани з новою роллю - актор зіграє імператора Франції Людовіка XV на прізвисько Улюблений. Безіменний поки що проект французькою мовою зрежисує Майвенн Ле Беско («Мій король»). Майвенн також виступить головною акторкою та колегою Деппа по майданчику - вона виконає роль фаворитки Людовіка Жанни Дюбаррі. Деталі сюжету тримаються в секреті.

Сам Людовік XV досі є одним із найдовше правлячих монархів у світовій історії (з 1715 по 1774 рік). За його правління Франція встигла як культурно розцвісти, так і прийти в економічний занепад, що призвів до Великої французької революції.

Зйомки проекту розпочнуться у липні. Частину сцен буде знято у Версальському палаці. Решта акторського складу не повідомляється. Стрічка ознаменує для Деппа першу головну роль у кіно після байопіку «Мінімата» (Minamata).

Актор продовжує брати участь у тривалому судовому процесі з колишньою дружиною Ембер Герд. Через ймовірне насильство над Герд Депп був неофіційно викреслений з кількох голлівудських проектів, включаючи «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора», де він мав зіграти головного лиходія Гріндельвальда. Минулого року Депп отримав почесні нагороди від двох великих європейських кінофестивалів — в іспанському Сан-Себастьяні та чеських Карлових Варах.


Читайте также