Мікропозики - простіше ніж можна подумати!

Мікропозики

Мікропозики - один із зручних, потрібних і простих способів поправити своє фінансове становище. Для цього не потрібно довго оббивати пороги банків і збирати масу довідок. Ви використовуєте кредит без відмов та дзвінків і нервового очікування. Такий спосіб підходить для громадян, які не хочуть зв'язуватися з банками, тому що потрібна невелика сума і на не тривалий термін.

  • Швидке прийняття рішень. Так, сьогодні кредитні організації розглядають заявку в середньому не довше 5 днів. Але і це може бути занадто довго. Всього кілька хвилин і у вас в руках заповітна сума грошей.
  • Відсутність відмов. Далеко не у всіх позичальників ідеально чиста кредитна історія і для банку істотним виявиться навіть затримка виплат розміром в 1 гривню. А по мікрокредитуванню немає ризику опинитися в списку злісних позичальників і отримати відмову. У 99 випадках з 100, заявник отримує гроші.
  • Простота подачі. Вам не доведеться збирати купу довідок, підтверджувати і візувати їх, надавати купу копій документів. Найчастіше потрібен всього лише паспорт. А заповнення анкети займає тільки пару хвилин - всі пункти прості, зрозумілі і немає «виносок дрібними літерами».
  • Відсутність звітів. І не важливо, чи хочете ви зробити ремонт, придбати для дитини нову пару взуття або просто захотіли змінити гардероб, вам не доведеться звітувати за отримані гроші.
  • Зручність оформлення. Багато мікрофінансовий установ видають гроші прямо через Інтернет-мережу, так що можна взяти ноутбук, планшет або навіть смартфон і скористатися пропозицією. Це істотно економить Ваш час, позбавляє дискомфорту.
  • Прозорість. У банку ніхто не буде пояснювати, що за графіки платежів, як вони нараховуються і що на них впливає. По мікрокредиту все чітко і зрозуміло, достатньо ввести суму і час використання коштів.

Банкам не цікаво видавати невеликі кредити. Найчастіше кредитній установі простіше відмовити Клієнту, ніж перевіряти його фінансове становище, уточнювати його репутацію. Тим більше, що за короткий термін з позичальника можна «здерти» не так багато відсотків.

Ви легко можете виправити кредитну історію. Як? Просто своєчасно погашайте кредит, це буде відображатися в історії і позитивно вплине на подальшу репутацію у кредиторів.

Навіть якщо у вас немає майна, то отримати мікропозику простіше простого, адже немає необхідності в забезпеченні та поручителях. Це спрощує процес.

Ви оплачуєте тільки відсотки за договором, немає ніяких штрафів за дострокове погашення або додаткових страховок, які є в деяких банківських структурах.

Найважливіше - вибрати компанію, яка має надійну і перевірену репутацію у клієнтів. Наприклад, таким гідним партнером є МФО «Miloan». Це колектив Профі, що працюють на ринку багато років. На сайті вам надається особистий кабінет, де легко:

  • практично миттєво оформити позику до зарплати на картку без надання паспорта і різних перевірок;
  • Відразу ж дізнатися точну суму для оплати. Проконтролювати момент закриття позики і надходження коштів на рахунок організації.
  • Продовжувати терміни повернення при необхідності і без штрафів.

Заявки оформляються всього за 5 хвилин, без залучення операторів. Це скорочує термін прийняття рішень і робить можливим отримання кредиту цілодобово без перерв на обід, без свят і вихідних. Інформування відбувається по смс. Для співпраці потрібна тільки постійна реєстрація і внутрішній паспорт

Повірте, вирішити приклад з "два плюс два" - складніше, ніж отримати мікрокредит. Ви можете переконатися в цьому самі, завітавши в наш телеграм-канал.


Читайте также