Список зимових речей для новонародженого на прогулянку та вдома

Дитячий трикотаж Демі

Якщо ваш малюк повинен народитися цієї зими, то зараз саме час підібрати відповідний одяг для немовлят.

Гардероб діточок, народжених у цей період року, викликає у матусь досить багато питань, адже на малечу чекатимуть значні температурні коливання: на вулиці досить холодно, а вдома — тепло.

Ми прагнемо допомогти кожній молодій родині, яка планує купити речі для свого янголятка. Тому у нашому матеріалі на вас чекають практичні поради щодо вибору одягу для немовлят на саму прохолодну пору року.

Список зимових речей для новонародженого на прогулянку

Для того, щоб прогулянки на свіжому повітрі приносили максимум користі, варто організувати їх після того, як ви нагодували свого малюка. Також батькам потрібно заздалегідь продумати, як правильно одягати новонародженого взимку на прогулянку.

Ми зібрали кілька корисних порад, які допоможуть вам визначитися з тим, у чому вирушати на вулицю, коли за вікном мороз:

  1. Перший похід на вулицю має відбуватися, коли за вікном буде не нижче -5 °С. Якщо ж на дворі набагато холодніше: -15 °С, то ви можете влаштувати карапузу першу прогулянку, одягнувши на нього теплий одяг для немовлят і відкривши балконні двері або вікно. Згодом ви зможете гуляти на вулиці й при нижчих температурах, але це потрібно робити поступово, щоб дитина могла адаптуватися до змін.
  2. Ще один важливий момент – це вологість повітря. Перенесіть вашу прогулянку на інший час, якщо вологість на вулиці становить понад 80%.
  3. Перед тим, як одягати немовля, спочатку має одягнутися його мама. Таким чином дитина не перегріється та почуватиметься цілком комфортно на вулиці.
  4. Не закутуйте крихітку занадто сильно. Десять шарів теплого одягу можуть порушити терморегуляцію малюка.
  5. Одяг для немовлят має бути виконаним з натуральних матеріалів. Ми радимо обирати речі з комсомольського трикотажу: ця тканина не викликає алергії, добре утримує вологу та пропускає повітря, а також підтримує правильний теплообмін. Це особливо важливо, коли мова йде про новонароджених діточок. Всі дитячі речі мають добре сідати по фігурі, не стримувати рухів там не передавлювати шкіру.

Знайти якісний дитячий трикотаж можна в інтернет-магазині ТМ Демі: Це провідний український виробник, який вже багато років одягає немовлят у якісні, зручні та сучасні обновки.

Бренд працює з натуральним комсомольським трикотажем, а для пошиття використовує кращі європейські лекала. Батьки, які часто купують речі з цієї фабрики, відзначають, що вони відмінно сідають по фігурі та максимально приємні до тіла.

DemiBaby рекомендує придбати наступні речі, які зігріють вашу крихітку під час зимових прогулянок:

  • У якості першого шару: боді для немовлят, бажано з довгим рукавом. Замість боді також можна одягти сорочечку, а на ніжки — повзунки. На голову одягаємо чепчик з щільної тканини.
  • У якості другого шару: трикотажний комбінезон або комплект з кофточки та штанів, шкарпетки та антіцарапки.
  • У якості верхнього одягу: непродувний комбінезон, тепла шапка, рукавиці та шарф. Щоб додатково утеплити малечу, його можна покласти в конверт або закутати в плед.

Як одягати новонародженого взимку вдома

Спочатку розберімося, яка температура та вологість повітря вважається оптимальними для маленької людини. В ідеалі, в приміщенні, де знаходиться ваша дитина, повинні бути:

  • Температура: 18-21 °C.
  • Вологість повітря – 50-70%.

Нижня температурна межа підходить для сну або спокійного відпочинку, а верхня розрахована на той період, коли ваш малюк буде більш активним.

Розповідаємо, як правильно одягнути вашу крихітку взимку вдома:

  1. В якості натільної білизни підійдуть боді для немовлят з довгим рукавом і повзунки. Як варіант, замість бодіка можна надіти сорочечку та повзунки.
  2. Наступний шар — теплі трикотажні дитячі комбінезони або комплекти.
  3. Щоб утеплити ніжки, зігрійте їх махровими шкарпетками.
  4. На ручки можна одягнути антіцарапки.
  5. На голові малюка має бути чепчик і тоненька шапочка.

Де ви не були: на вулиці чи у приміщенні, слідкуйте за станом свого малюка, що він не замерз та не перегрівся.

Прохолодні ручки та ніжки – далеко не кращий показник того, що малюкові холодно:

  • Щоб переконатися в тому, що син чи донька дійсно змерзли, помацайте їх шию ззаду. Якщо вона буде холодною, то малюка дійсно потрібно утеплити.
  • Ну а якщо шия буде теплою та вологою, варто зняти з дитини зайвий шар одягу.
  • Додаткові ознаки того, що малюк почуває себе незручно: неспокійна поведінка, плач без причин та роздратованість.

Якщо на обличчі малюка з'явилися білі плям, то це може бути ознакою того, що крихітка замерзла. І, навпаки, червоні вушка та все обличчя сигналізують про те, що дитина потерпає від спеки.

Щоб бути впевненими, що ваша янголятко завжди відчуватиме себе комфортно, обирайте дитячий трикотаж Демі https://demibaby.com.ua/ua. Це дійсно краще, що можна придбати для свого немовляти!


Читайте также