15.02.2022
Розваги
eye 108

Гарві Кейтель зіграє у трилері про перетворені на в'язницю США

Гарві Кейтель

Гарві Кейтель і Петер Стормаре очолять акторський склад гостросюжетного трилера Hard Matter, режисером, сценаристом і продюсером якого є Джастін Прайс.

Дія фільму розгортається в новій Америці, розділеній на сектори, в якій корпорація, що прагне влади, захопила традиційну тюремну систему і замінила її системою нещадних дозорів. На чолі правоохоронних органів перебувають злочинці, які застосовують усі форми смертної кари, щоб повернути собі місце у суспільстві.

Powell and Price Productions та Wonderfilm Media займаються виробництвом картини, зйомки якої вже ведуться у Білоксі, штат Міссісіпі.

«Ми раді працювати з Джастіном. Він неймовірно талановитий оповідач та візіонер. "Hard Matter" - воістину дивовижний проект. Акторський склад чудовий, а сцени за участю команди каскадерів безпрецедентні», - йдеться у заяві Wonderfilm.

З недавніх робіт Кейтеля, номінанта на премію «Оскар», у кіно – головна роль у біографічній драмі «Меєр Ланськи». Стормаре знімається у ролі другого плану у трилері Джорджа Галло «Муті».

Читайте также


up