Російський бізнесмен запропонував нагороду в 1 млн дол. за Путіна

Нагорода за Путіна. Живого чи мертвого

Російський підприємець заявив, що російський президент прийшов до влади, "підриваючи багатоквартирні будинки в Росії".

Нагороду у розмірі 1 000 000 доларів за арешт президента Росії Володимира Путіна було запропоновано військовим від російського підприємця Алекса Конанихіна у повідомленні, яке він опублікував у соціальних мережах цього тижня, оскільки Росія продовжує своє вторгнення в Україну.

Алекс Конанихін

"Я обіцяю виплатити 1 000 000 доларів офіцеру (офіцерам), які, виконуючи свій конституційний обов'язок, заарештують Путіна як військового злочинця відповідно до російського та міжнародного законодавства", - написав Конанихін. «Путін не президент Росії, оскільки він прийшов до влади в результаті спецоперації з підриву житлових будинків у Росії, а потім порушив Конституцію, скасувавши вільні вибори та вбивши своїх опонентів».

«Як етнічний росіянин та громадянин Росії вважаю своїм моральним обов'язком сприяти денацифікації Росії. Я продовжу свою допомогу Україні у її героїчних зусиллях протистояти тиску путінської Орди», — додав бізнесмен.

Пост супроводжувався зображенням із фотографією Путіна і словами «Розшукується: живим чи мертвим. Володимир Путін за масове вбивство». Але картинку Фейсбук забанив, тож підприємець продублював пост без неї.


Читайте также