Сімейні вишиванки: особливості, де купити

Сімейні вишиванки

Здавна українські сім’ї мають традицію вдягати особливий одяг, прикрашений вишитим орнаментом. Кофтини, сукні, сорочки, що мають традиційні візерунки, не тільки створюють святковий образ, але й свідчать про шанування національних і родинних цінностей. Якщо ви хочете придбати для своєї сім’ї вишиванки, знайти якісні вироби можете на https://vzhe-vzhe.com/param-sim-apos-yam/. Інтернет-магазин Вже-Вже пропонує великий вибір комплектів, які складаються з двох і більше найменувань.

Сорочки поставляються від перевірених виробників, відрізняються високою якістю, гарним дизайном, доступною ціною. Побачити весь асортимент ви можете на сторінках розділу https://vzhe-vzhe.com/param-sim-apos-yam/. Якщо перед оформленням замовлення у вас виникнуть питання щодо характеристик товару, наявності визначених найменувань, цін на оптові партії, зв’яжіться з представниками компанії зручним способом та отримайте кваліфіковану допомогу.

Асортимент вишитих сорочок для родини

Завдяки багатому асортименту кожний покупець може зробити оптимальний вибір. Для замовлення запропоновані набори з різною комплектацією — від двох і більше виробів. Це можуть бути парні вишиванки для чоловіка та жінки, закоханих, мами / тата з дітьми. Також вироби можна підібрати для команди ваших працівників, компанії друзів. Обирати вишиті сорочки можна з урахуванням наступних параметрів:

  • що входить в набір. Чоловіча та жіноча вишита сорочка, кофта для чоловіка та сукня для жінки, футболки, світшоти та ін.;
  • матеріал, з якого виготовлені вишиванки: натуральне ткане або домоткане полотно, бавовна, льон, шифон, батист, еластан, поліестер, віскоза;
  • тип вишивки — машинна або ручна робота;
  • ціна.

Вдягати вишитий одяг з однаковим орнаментом можна на весілля, хрещення, день народження, ювілей, інші свята та значущі події. Також парні вишиванки популярні на фотосесіях як дрес-код.

Чому варто купувати вишиванки у компанії Вже-Вже

Перевагами покупки виробів через онлайн-каталог є:

  • зручність користування інтернет-магазином;
  • швидкість обробки кожного замовлення;
  • багатий вибір, широкий асортимент трендових дизайнів, різних розмірів;
  • гарантована якість;
  • знижки для гуртових покупців від 20%;
  • доставка по Україні та за кордон.

Купити парні вишиванки

Щоб оформити покупку, відкривайте сайт. Після вибору сімейних комплектів, переходьте до створення онлайн-замовлення. Внести оплату можна на карту банку. Також, якщо ви знаходитесь у Львові, оплатити товар пропонують готівкою.

Доставка організовується в Київ, інші міста України за допомогою сервісів Укрпошти, Нової пошти. Закордонні відправлення можливі з використанням послуг відповідних компаній.


Читайте также