Переваги та проблемні місця Chery Amulet

Чери Амулет

Коли ми чуємо про китайські автомобілі, у нас одразу виникають асоціації з високим рівнем надійності та якості. Chery Amulet - чудове тому підтвердження. Однак навіть такі авто не позбавлені проблемних місць, тож згодом питання, де знайти хороші запчастини до авто стає актуальним для власників цієї моделі.

Чим може похвалитися Чері Амулет?

Перш ніж визначити проблемні місця даного автомобіля, варто виділити його незаперечні переваги:

  • Наявність усіх необхідних систем активної та пасивної безпеки, що зустрічається переважно лише у дорогих моделях. У базовій версії є все потрібне для безпечної їзди.
  • Незалежна підвіска, що забезпечує ідеальні ходові якості у вигляді плавного ходу, чудової стійкості на дорозі.
  • Наявність безступінчастої трансмісії, що дозволяє двигуну ефективно працювати незалежно від швидкості авто. Тут оптимально поєднується потужність і паливні витрати.
  • Використання стереокамери у системі допомоги водієві. Вона дозволяє бачити тривимірне зображення дороги й об'єктів, які на ній розташовуються. Таким чином, ви завжди будете попереджені про небезпеку, яку випадково не помітили.

Основні недоліки Чері Амулет

Основні недоліки Чері Амулет виявляються в кузові, моторі, трансмісійній системі та частково в ходовій частині. Проблеми з кузовом "вилазять назовні", коли транспортний засіб експлуатується в умовах великого міста. Через реагенти деякі елементи авто з часом зазнають корозії. Чергова вада пов'язана з м'яким лакофарбовим покриттям, яке часто дряпається.

Одна з проблем, яка має місце в двигунах Чері Амулет, виявляється в течії мастила. Також є проблемними датчики детонації та масової витрати повітря, які також доводиться міняти.

За словами багатьох власників вищеописаної моделі, після 200 000 пробігу можуть початися проблеми з коробкою передач у вигляді появи нехарактерного звуку, який видається зчепленням МКПП. В АКПП часто страждає гідроблок зі сталевими дисками – це відбувається через різкі рухи та гальмування.

У ходовій частині проблем набагато менше, проте потрібно враховувати, що згодом буде потрібна заміна передніх сайлентблоків, стійок переднього стабілізатора, втулок, підшипників і задніх амортизаторів.

Чері Амулет – це гідний вибір для любителів швидкої та комфортної їзди, проте не варто забувати про характерні для цієї моделі проблеми, які можуть бути виправлені своєчасною заміною «слабких» комплектуючих.


Читайте также