30.09.2022
Здоров'я та краса
eye 1077

5 порад, як обрати найкращий крем для обличчя

найкращий крем для обличчя

Ви можете подумати, що всі зволожуючі засоби однакові. Це просто крем, який ви наносите на обличчя, щоб зберегти його зволоженим, чи не так? Це не зовсім так! Існує така велика різноманітність зволожуючих засобів і кремів, і всі вони відчуваються, пахнуть і надають різні переваги шкірі. То як же обрати найкращий для вас? Дотримуйтесь наведених нижче порад, щоб знайти той крем, який підходить саме вам.

1. Враховуйте свій тип шкіри

Ваша шкіра суха, жирна, нормальна або комбінована? Ви схильні до акне або маєте чутливу шкіру? Відповіді на ці питання повинні визначити, який тип крему для обличчя ви оберете, адже різні продукти розроблені для різних типів шкіри.

2. Подумайте про текстуру

Текстура зволожуючого крему, який підійде саме вам, також пов'язана з вашим типом шкіри. Нормальній шкірі найкраще підходить легкий, нежирний зволожуючий гель, у той час як сухій шкірі може знадобитися більш важка кремова формула, яка з більшою імовірністю "замикає" вологу. Звертайте увагу не тільки на текстуру продукту в банці, але й на те, як він відчувається на обличчі після нанесення.

3. Перевірте його запах

Ваш зволожуючий крем буде буквально поруч з вашим носом щоразу, коли його наносите, тому його запах дуже важливий. А якщо у вас схильна до акне або чутлива шкіра, намагайтеся уникати будь-яких ароматизованих зволожуючих засобів з віддушками або парфумами.

4. Використовуйте SPF

Чи наносите ви сонцезахисний крем кожен день? Ви, напевно, вже знаєте, що це важливий крок у вашому догляді за шкірою. Найкращий спосіб боротися з пошкодженням шкіри від сонячних УФ-променів — це наносити сонцезахисний крем щодня. Саме тут на допомогу може прийти зволожуючий крем. Спробуйте вибрати зволожуючий крем з SPF 15 або вище і наносити його кожен день відповідно до інструкції.

5. Читайте етикетки

Етикетка на будь-якому засобі для догляду за шкірою може здатися абсолютно нерозбірливою, але ви можете багато чого дізнатися, уважно прочитавши її. Зокрема, шукайте зволожуючі засоби, які мають позначки "дерматологічно протестовано" (з меншою імовірністю викликають алергічні реакції) і "некомедогенні" (з меншою імовірністю закупорюють пори). Ці позначки не гарантують, що зволожуючий крем не буде подразнювати шкіру, але вони є надійною відправною точкою для більшості людей.

Пошук ідеального зволожуючого крему може бути непростим завданням. Часто споживачі йдуть до цього шляхом проб і помилок, які працюють по-різному для кожної людини. Ми рекомендуємо скористатися цими 5 простими порадами, щоб знайти ідеальний зволожуючий крем для вас. На сайті cosibella.com.ua ви знайдете великий вибір кремів для обличчя, а також інших засобів догляду за шкірою обличчя, волоссям і тілом.

Читайте также


up