Картини за номерами - цікавий та захоплюючий спосіб скоротити час

Картини за номерами

Що робити, якщо є бажання навчитися малювати? Звичайно, здається логічним піти до художньої школи, де професіонали передадуть навички. Але якщо ви доросла людина та часу на навчання після роботи немає? У такому разі, ви можете не вчитися, а одразу брати й малювати, якщо для створення своїх шедеврів вирішите купити картини за номерами.

Картини за номерами – що це таке та як вони працюють

Картини за номерами

Все дуже просто. Кожна картина та номери є полотном, розділеним на певні області, кожна з яких має певний номер. Одним номером може визначатися кілька областей картини. У кожному комплекті, крім полотна для малювання, ідуть фарби, які також пронумеровані. І ваше завдання зафарбувати полотно так, щоб номери областей і вибраних фарб збігалися.

І якщо ви зараз подумали, що малювати картини за цифрами – це нудно і нецікаво, адже є такі підказки, це означає лише те, що ви ніколи не пробували на практиці такий живопис. А ті, хто вже має досвід малювання забарвлень за номерами, чудово знають, наскільки це:

  • цікаво;
  • захоплююче;
  • нетривіально.

На сьогоднішній день картини за номерами настільки затребувані і популярні, що виробники пропонують різні тематики:

  • краєвиди;
  • портрети;
  • патріотичні;
  • тварини;
  • герої кіно.

Так можна продовжувати перераховувати дуже довго. Не важко купити картину за номерами, рівень складності якої буде настільки високий, що її потрібно малювати тиждень-другий. А можна купити картини за номерами, які можна намалювати й за день. Все залежить від кількості областей, позначених різними цифрами, а також їх розмірів.

Доступний кожному живопис від надійного виробника

Картини за номерами

В Україні одним із найпопулярніших виробників картин за номерами є компанія «Орігамі». Вона пропонує великий вибір, низькі ціни, асортимент, що постійно оновлюється, з яким можна ознайомитися за посиланням: https://kartiny-origami.in.ua/ru/. Загалом каталог компанії налічує трохи менше двох десятків категорій товарів високої якості, серед них є і величезна колекція авторських патріотичних сюжетів!

Комплектація кожної картини за номерами цього виробника завжди повна, що дозволить без проблем намалювати той малюнок, який зображений на коробці. Також компанія може за вашим бажанням доукомплектувати картину декоративною багетною рамкою.

Картини можна купити не тільки для себе, але і як подарунок близькій людині, родичу, колезі на свято або просто так. 


Читайте также