Як правильно вибрати крісла для офісу?

крісла для офісу

Працюючи в офісі, людина змушена багато часу проводити у сидячому положенні. Саме тому важливо підібрати зручну мебель, особливо офісне крісло. Такий предмет інтер’єру має бути не тільки стильним, а й максимально ергономічним та функціональним.

Ергономіка та комплектація

Вибираючи крісла офісні, насамперед треба звернути увагу на форму спинок та сидінь. Спинка, яка ідеально прилягає до спини робітника та має велику кількість точок дотику, вважається найбільш комфортною. 

Підлокітники та підголовник є актуальними у тих випадках, коли офісний працівник всю зміну проводить в кріслі. При перенапруженні він зможе закинути голову на підголовник, розмістити руки у зручному положенні та дати їм кілька хвилин відпочинку. Врешті-решт це покращить продуктивність робіт. Важливе значення має також можливість регулювання спинки та сидіння. Для цього існує цілий арсенал механізмів.

При виборі крісла зверніть увагу на наявність роліків, механізм качання, поперекову підтримку. Багато сучасних моделей мають поперековий валик, що робить сидіння на кріслі значно комфортнішим. Інтернет-магазин Aklas.ua дозволяє придбати крісло з оптимальною комплектацією.

Крісло Новий Стиль

Фото https://aklas.ua/. Крісло Новий Стиль Ultra GTP Tilt CHR68

Матеріали оббивки

Для офісних приміщень найбільш затребувані крісла із наступних матеріалів:

  1. Натуральна шкіра — довговічний та екологічно безпечний матеріал. При цьому шкіра для крісел може бути двох видів: елітна (гладка) та звичайна (груба).
  2. Шкірзамінник — альтернатива натуральній шкірі. Матеріал відрізняється аналогічною презентабельністю, але при цьому значно дешевше.
  3. Тканина — крісла з текстилю, як правило, приємні на дотик та функціональні. Рекомендуються для працівників, що постійно знаходяться в офісі. 
  4. Сітка — не поступається звичайному текстилю в плані ергономіці. Забезпечує комфортне сидіння навіть в умовах чрезмірної вологості. 

Особливості використання 

Крісла для керівників та звичайного персоналу можуть значно різнитись. Мебель для директорів — це більше, ніж функціональний предмет інтер’єру. Це показник статусу власника, який має підкреслювати унікальність керівника та відповідно самої фірми. Матеріали, як правило, обирають натуральні та люксові. Крісла цієї категорії мають найбільшу кількість допоміжних механізмів і можуть адаптуватися під будь-якого користувача. 

Для пересічних працівників підійдуть офісні крісла з сіткою або рішення із недорогої тканини. Крісла для клієнтів мають бути лаконічними, але комфортними. Враховуючи, що користувачів може бути багато, варто також звернути увагу на міцність конструкції стільця та якість оббивки.

Наостанок слід зазначити, що, який тип крісла ви би не обрали, всі меблі повинні складати єдиний стильовий ансамбль. Необхідно враховувати загальний дизайн приміщення, особливості корпоративної айдентики.

Крісло АКЛАС Сіті CH ANF

Фото https://aklas.ua/. Крісло АКЛАС Сіті CH ANF


Читайте также