Обираємо свічки на щодень і на свято

свічки

На різноманіття свічок зараз не можна скаржитись. Виробники створюють їх не лише для освітлення, а й як прикрасу. Дизайнери радять додавати їх до інтер’єру кухні, кабінету, спальні, особливо якщо оселя у скандинавському стилі. 

Є різні варіанти на будь-який смакі гаманець. Асортимент свічок вражає: товсті і тонкі, ароматизовані і звичайні, довгі і короткі, маленькі на торт і великі (для довгого горіння). Роблять їх із воску чи парафіну. 

Дорослі створюють романтичну атмосферу, використовуючи свічки, діти не можуть уявити без них новорічне свято чи день народження! Це чудово, що свічки можуть давати додаткове освітлення за відсутності світла, що зараз буває нерідко. Єдине, чого варто дотримуватися - безпеки при користуванні ними. Не треба чекати, поки свічка догорить повністю, чи ставити її на меблі з дерева без підсвічника. Це небезпечно. 

Не давайте дітям запалювати свічки без вашого нагляду, слідкуйте, щоб вони випадково їх не перекинули. Також зробіть свічки недоступними для котів, собак, птахів. 

Де купити красиві свічки для дому?

Обрати їх можна як у стаціонарних магазинах, так і онлайн. Але простіше це зробити саме за допомогою інтернету у зручній обстановці, наприклад в інтернет-магазині найнеобхідніших товарів VARUS. Доставка за 49 грн у зручний час економить дорогоцінні хвилини на важливі справи та спілкування з близькими. 

Разом зі свічками у цьому інтернет-магазині можна замовити також продукти. Деякі бренди представлені тільки тут.

Робітники перед доставкою:

  • пакують замовлення;
  • перевіряють комплектацію;
  • перевіряють терміни придатності;
  • неухильно дотримуються санітарно-гігієнічних норм.

Якщо замовите доставку свічок до 18:30, вам привезуть їх того ж дня. Самовивозом також можна скористатися, якщо виникне необхідність. 

Як обрати свічки?

Отже, купити свічки просто. Дамо кілька порад щодо вибору:

  • для релаксації обирайте ароматичні свічки, але вони не мають бути із надто сильним хімічним запахом;
  • якщо шукаєте подарунок, немає нічого кращого за свічки. Обирайте набір - і він стане затишним універсальним презентом для близьких, колег чи друзів;
  • можна замість свічки з воску купити свічку LED. Такі свічки у ліхтарях і свічниках виглядають майже так само, як і звичайні. Якщо в домі діти, хатні тварини, чи ви просто бажаєте користуватися свічкою на балконі, обирайте саме таку.

Відмінний сервіс і доступні ціни гарантовано у VARUS. Забезпечте свою оселю світлом, придбавши гарні свічки з сучасним дизайном. 

Читайте также


up