Як правильно обрати геймерське крісло

геймерське крісло

Аби ігровий процес приносив ще більше задоволення, важливо подбати про деталі. Причому це не лише комп'ютер та аксесуари до нього. Також важливо придбати якісні меблі, предмети інтер'єру. Зокрема геймерські крісла. Важливо, щоб гравець міг комфортно розташуватися, щоб йому нічого не тиснуло, не викликало дискомфорту. Потрібні вони не тільки любителям ігор, а й тим, хто постійно працює за комп'ютером.

Популярні матеріали для оббивки геймерських крісел

Для оббивки виробники використовують кілька різновидів матеріалів. Найбільш популярними вважаються:

  • Тканинне покриття. Добре пропускає повітря. Але такі крісла погано переносять потрапляння на них рідини чи інших продуктів харчування. Їх буде дуже складно прибрати з поверхні.
  • Мікрофібра. Цей матеріал відрізняється міцністю, його можна прати. Перевагою стане багата палітра фарб.

Додатково використовують карбон. Він надає основному матеріалу міцності, збільшує зносостійкість.

На що звернути увагу під час вибору геймерських крісел

Матеріал оббивки – це важливий, проте не єдиний критерій вибору. У процесі покупки слід враховувати:

  • підлокітники – повинні підтримувати тулуб та не сковувати рухи; для геймерів найбільш раціональним вибором стануть 4D-моделі, які допомагають підтримувати зап'ястя, передпліччя та лікті;
  • спинку – вона має бути регульованою, гарантувати якісну підтримку;
  • сидіння – раціональним вибором стануть вироби з наповнювачем з піни; на них комфортно сидіти, і навіть тривале перебування в кріслі не викличе неприємних відчуттів;
  • підголівʼя – виділяють вбудовані та регульовані; вони повинні бути м'якими, щоб при дотику не викликати дискомфорту.

Також треба врахувати тип опори. Найчастіше бренди використовують пластик чи метал. Перший більш доступний, але непрактичний. Тому більшість моделей металеві. Втім при масі до 80–100 кілограмів різниця практично не відчувається. Враховуйте ці критерії, аби підібрати потрібне геймерське крісло, в якому можна комфортно розміститися.

Читайте также


up