Українська співачка INARY навчила співати риб

Українська співачка INARY навчила співати риб

Співачка INARY випустила пісню “Риби співають”, яка допомагає знайти нові сенси життя та відволіктися від буденності.

У треку “Риби співають” слухачі знайдуть для себе мотивацію радіти кожному дню:

“Війна показала нам, що сила в нашій згуртованості, єдності, підтримці. І саме тому, ворог не змусить нас замовкнути!,- наголошує INARY. -  Важливо вірити, що все буде добре! Вірити у світло та любов! Важливо говорити, писати, кричати, співати, заявляти на весь світ про те, що насправді відбувається в країні”.

Сингл вийшов легкий, але не поверхневий, він змушує замислитись, але відволікає від проблем. Власне це і було метою співачки - описати все, що відбувається легко і без напруги, щоб люди слухали серцем і шукали нові сенси життя. Пісня з'явилася незвично і спонтанно:

 “В голові в мене крутилися певні думки, ідеї, але я все ніяк не могла ці думки зібрати до купи та сформулювати в пісню. Одного дня мій чоловік Володя Бенько показав вірш, який він написав після прогулянки. Гуляючи, він побачив напис на стіні: «Риби співають» і це стало ключовою фразою. Я одразу взялась за мелодію і процес пішов. З‘явились куплет і приспів, але чогось бракувало. Тоді виникла ідея доповнити сингл частинкою репу”. 

За словами артистки “Риби співають” про кожного нас з вами. Життя- це величезний океан, а ми в ньому, як маленькі рибки. Ми долаємо багато випробувань та викликів. Дуже важливо при цьому завжди залишатися самими собою. І як би не намагалися наші вороги нас знищити, зламати, примусити мовчати, їм це не вдасться: 

“Можливо банально і заїжджено прозвучать ці слова, але коли ми разом, коли ми об‘єднані, коли ми, як одне ціле -  в тому наша сила. Мовчати - це не для нас, а голос - це наша зброя. Голос- це наша ідентичність. Це, як потужний інструмент, завдяки якому ми можемо змінювати світ, об‘єднувати, закликати, говорити, співати, переконувати і торкатись сердець. Голос- це прояв внутрішньої сили, прояв душі”. 

Відзначимо, INARY - професійна співачка. Її шлях у музиці почався ще в дитинстві. Вона закінчила музичну школу, багато виступала на різних регіональних конкурсах, як піаністка. Далі навчалася в музичній академії у Львівській національній музичній академії імені Миколи Лисенка. В студентські роки вона зрозуміла, що хоче розвиватися не в класичній сфері, тому організувала власний гурт та почала писати авторські пісні. Вона відома багатьом поціновувачам української музики, як колишня фронтвумен таких гуртів, як: “Подорож по вертикалі”, “W.А.Y.S”  та  “Secret Forest”. Наразі вона має успішний сольний проєкт. Її треки вражають та об'єднують все більше шанувальників. До її колекції вже увійшло багато робіт, а саме:

  •  „You are my way”, 2019
  • «Давай поговоримо», 2019
  • «Птах», 2020
  • «За межами», 2021
  • «Дівчина з Маріка», 2022
  • «Ранок», 2022
  • «Далі» , 2022
  • Альбом в стилі ambient mantra relax 
  • “Search. Love. Eternaty”, 2022

Усі вони відрізняються від нового треку співачки: “Риби співають, в порівнянні з попередніми роботами, нестандартна. Вона інакша у звучанні, у виборі інструментів, тощо”. 

У планах артистки зняти кліп, випустити новий альбом з україномовними піснями та записати цікаві дуети. А мрії, до яких вона сміливо йде, ще більш масштабні:

“Я мрію поїхати у світове турне та бути почутою”.

Читайте также


up