04.07.2023
Розваги
eye 1105

Новини кіно за тиждень. 2 липня 2023

Новини кіно за тиждень. 2 липня 2023

І знову ми розповідаємо вам про новини зі світу кіно. Сідайте зручніше. Буде коротко та цікаво. Приємного читання та мирного нам усім неба!

Оголошено номінантів премії американських телекритиків

номінанти премії американських телекритиків 2023

Серіали "Спадкоємці", "Останні з нас" та "Ведмідь" заробили по п'ять номінацій на щорічну премію Асоціації телевізійних критиків (TCA). Вручення відбудеться 7 серпня.

На звання "Шоу року" також претендують "Андор", "Білий лотос", "Краще подзвоніть Солу" та "Покерфейс". В акторські категорії потрапили: Кіран Калкін, Сара Снук та Джеремі Стронг («Спадкоємці»), Педро Паскаль та Белла Рамзі («Останні з нас») та ін.

Премія TCA проводиться з 1985 року. Торік тріумфатором стала «Початкова школа Ебботт».

Розкрито хронометраж нового мультфільму Хаяо Міядзакі

Хаяо Міядзакі

У Мережі з'явилася інформація про тривалість мультфільму «Як ти живеш?» Хаяо Міядзакі. Вона становитиме 2 години 4 хвилини.

Останній проект легендарного мультиплікатора стартує у японському прокаті 14 липня. Раніше студія Ghibli відмовилася випускати будь-які промоматеріали до стрічки для збереження повної таємності.

"Як ти живеш?" побічно заснований на однойменному романі Гендзабуро Йосіно та розповідає про дорослішання підлітка Коппера.

Netflix анонсував документальний проект про Сильвестра Сталлоне

У Мережі з'явився дебютний тизер "Слая" - нового документального фільму Netflix про Сильвестра Сталлоне.

Прем'єра відбудеться на стрімінгу у листопаді. "Слай" охопить 50 років кар'єрного шляху Сталлоне, включаючи франшизи "Роккі", "Рембо" та "Нестримні".

У червні Netflix випустив трисерійного «Арнольда», присвяченого колезі Сталлоне з кіноіндустрії Арнольда Шварценеггера.

Вийшов новий трейлер «Дюна: Частина друга»

Warner Bros. поділилася другим розширеним трейлером до сай-фаю "Дюна: Частина 2". Реліз фільму відбудеться у листопаді.

Проект заснований на однойменному романі Френка Герберта. За сюжетом, Пол Атрейдес за підтримки фременів має битися з підступним кланом Гарконненов і відстояти трон рідної планети Арракіс.

Ролі в продовженні виконали: Тімоті Шаламе, Зендея, Флоренс П'ю, Остін Батлер, Ребекка Фергюсон, Джош Бролін, Хав'єр Бардем, Крістофер Вокен, Дейв Батиста, Стеллан Скашгорд та ін Режисерський пост знову зайняв Дені Вільнев.

Третій сезон «Ранкового шоу» вийде у вересні

Ранкове шоу

Стрім-сервіс Apple TV+ опублікував кадри третього сезону "Ранкового шоу". Драма про будні телевізійної індустрії повернеться на екрани 13 вересня.

Головні ролі знову виконають Дженніфер Еністон та Різ Візерспун. Сюжет оповідає про двох телеведучих, які намагаються працювати в світі, що стрімко змінюється. До акторського складу також приєдналися Джон Гемм, Біллі Крудап, Марк Дюпласс, Джуліанна Маргуліс та ін.

Ідріс Ельба відмовився грати Джеймса Бонда через расизм

Ідріс Ельба

Британський актор Ідріс Ельба («Лютер») багато років неофіційно є одним із головних кандидатів на роль наступного Джеймса Бонда. Сам актор зізнався, що втомився від постійних обговорень — і причиною цього став регулярний расизм.

В інтерв'ю подкасту SmartLess Ельба пояснив свою реакцію:

«По суті, це був величезний комплімент, оскільки у всіх куточках світу, за винятком деяких куточків, про які ми не говоритимемо, були справді раді тому, що мене можуть розглянути на роль. Ті, кому ця ідея не сподобалася, зробили обговорення огидним і відразливим, тому що мова зайшла про расу. Все перетворилося на справжню несінітницю, я був вражений цим».

Цього року Ельба перестав називати себе «темношкірим актором», оскільки люди «одержимі расою». 28 червня за його участю стартував серіал "Перехоплений рейс" на стрім-сервісі Apple TV+.

Деталі наступного проекту «бондіани» невідомі. Серед потенційних «агентів 007» також були Том Гарді, Аарон Тейлор-Джонсон, Річард Медден, Джеймс Нортон та ін.

Читайте также


up