Ray-Ban Aviator: як відрізнити оригінал від підробки?

Ray-Ban Aviator: як відрізнити оригінал від підробки?

Окуляри Ray-Ban Aviator є одними з товарів, які підроблюють найчастіше у світі. У цьому немає нічого дивного – вони культові й універсальні. На жаль, інтернет-магазини й аукціони рясніють підробками, тому всім, хто прагне Rayban Aviator купити, слід проявляти обережність і здоровий глузд. Також варто знати, як відрізнити оригінал від продукту, який є лише його копією. Наведені нижче поради обов’язково допоможуть.

Як розпізнати підробку окулярів Ray-Ban Aviator?

  • Почнемо з коробки, куди поміщають окуляри. На кожній із трьох її сторін має бути логотип бренду Ray-Ban, а на четвертій — наклейка з інформацією про модель і розмір виробу, QR-кодом і написом Made In Italy. Також варто звернути увагу на наявність логотипа B&L. З 1999 року через те, що бренд Ray-Ban був проданий Luxottica, його окуляри виробляються в Італії, а не в США. Отже, якщо ви зіткнулися з товаром зі знаком Bauch&Lomb, виробленим після 1999 року, ви точно маєте справу з підробкою. Звичайно, відсутність будь-якого з вищезазначених елементів на пакуванні також означає, що це неоригінальний продукт.
  • Наступне, на що слід звернути увагу, – це чохол. Справжні чохли Ray-Ban чорного або коричневого кольору з логотипом бренду, надрукованим золотим або чорним кольором у центрі зліва. Принт повинен бути чітким і трохи блискучим. Якщо він тьмяний, знайте – перед вами підробка. Ба більше, оригінальний чохол у верхній частині не має швів, які часто зустрічаються у підробках. Варто також зазирнути всередину чохла. Його внутрішня частина повинна бути обшита чорною якісною замшею. Якщо натомість виявите червоний неякісний матеріал, будьте певні - це неоригінальна річ.
  • Наступні елементи, за якими можна перевірити оригінальність товару, це брошура і серветка для чищення окулярів. Вони входять до кожного комплекту. Коли мова заходить про тканину, важливий її розмір і те, як вона була упакована. Оригінальні складаються у прямокутник і мають великий розмір. Матеріал, з якого вони виготовлені, дуже якісний, їхній колір яскравіший порівняно з підробкою, а інтенсивно червоний логотип розміщений досить низько в правому нижньому куті. Щодо брошури, то її оригінальність можна перевірити, подивившись на останню сторінку. В оригіналі вона вся чорна, а на підробці присутній білий прямокутник.
  • Останній параметр, за яким можна перевірити оригінальність виробу, – це, звичайно ж, самі окуляри. Справжні Ray-Ban Aviator доступні лише у трьох розмірах: 55 мм, 58 мм і 62 мм. Якщо ви поміряєте розмір лінз і не отримаєте наведених вище значень, будьте певні - ви зробили невдалу покупку. Будьте уважними й до кольору окулярів. У підробок він блідий з сіруватим відтінком. В оригінальному виробі колір лінз насичений, рівномірний та без зайвої сірості. Крім того, на лівій лінзі оригіналів повинна бути наклейка з написом Ray-Ban і, можливо, Polarized, якщо ви купили поляризовану модель. Будь-яка інша інформація, яка відображається на наклейці, доводить, що окуляри несправжні. Ще один нюанс: бренд Ray-Ban не кріпить на свою продукцію ніяких підвісок з власним логотипом, що часто буває з підробками.

Читайте также


up