Співачка ANGELA випустила лаунж-версію свого хіта «В оригіналі»

Співачка ANGELA випустила лаунж-версію свого хіта «В оригіналі»

Співачка Angela підготувала нову лаунж-версію свого танцювального хіта «В оригіналі». Трек стане подарункам тим, хто любить ліричну та мінорну сторону творчості зірки.

Сингл був випущений у жовтні цього року та отримав велику популярність на радіо, де його почули мільйони слухачів. Але нова лаунж-версія треку та кліп на нього подарують хіту нове дихання.

«Це дуже особлива пісня та історія. Вона близька кожному, хто переживав розрив. Оригінальна версія драйвова та навіть трішки зухвала, а під перше аранжування можна танцювати. Але в цій пісні особлива лірика, яку можна виразити та точно передати лише в більш спокійний, навіть інтимній манері», — розповідає співачка.

Артистка активно промотує свій новий хіт і виступає на благодійних івентах, допомагаючи збирати гроші на потреби нашої держави. Так, в минулому місяці Angela виступила на благодійному заході White brunch, а вже в цьому місяці — на Всеукраїнській премії шоу-бізнесу CELEBRITY AWARDS.

Крім того, Angela активно представляє нашу країну за кордоном та виступає амбасадором на великих міжнародних заходах. ANGELA успішно поєднує діяльність, як модель, співачка та суспільна діячка, є переможницею міжнародних конкурсів краси «ТOP 50 MOST BEAUTIFUL FACES WORLDWIDE 2023» та отримала особливу нагороду від редакції міжнародного глянцю Topcity.

Свій шлях в якості амбасадора України Angela продовжить і в листопаді. Так, співачка прийме участь в великому конкурсі краси Grand Queen Universe 2023, що пройде 23-27 листопада в Дубаї.

Ознайомитися з новою ніжною, лаунж-версією хіта «В оригіналі» можна вже на всіх майданчиках.

Читайте также


up