Українські артисти Saf Safron & GR33NWAVE презентують новий сингл «Інь - Янь»

Українські артисти Saf Safron & GR33NWAVE презентують новий сингл «Інь - Янь»

Українські артисти Saf Safron & GR33NWAVE випускають новий сингл «Інь - Янь» з їх майбутнього спільного альбому «Музика Грай», який можна назвати маніфестом для усіх слухачів, хто мислить критично та втомився від догматів та тиску суспільства. 

Альбом, який складається з 12 треків, переважно був записаний у 2019-2020 роках ще до початку повномасштабного вторгнення. Важливо згадати, що у 2022 році був записаний лише один трек «Фарш», в якому артисти не обмежували себе в висловлюваннях, через що пісня навіть була забанена на YouTube. 

Свого часу провокативна музика артистів дочекалася тільки зараз на початку 2024 року. На думку Saf Safron & GR33NWAVE саме зараз усім треба почати мислити критично та не піддаватися впливу навколишнього світу та людей. 

«Альбом загалом висміює намагання людей слідувати правилам та догмам суспільства», заявили артисти. Збірка провокативних пісень задає перед слухачем багато актуальних питань та має один конкретний меседж: «Ми хочемо, щоб люди не вірили всьому на слово і вчилися аналізувати та думати головою. Наша музика для всіх, хто критично мислить і здатний аналізувати не без долі сарказму та самоіронії»,  заявили Saf Safron & GR33NWAVE. 

Saf Safron & GR33NWAVE.не типова колаборація для української музики. Це дует двох самодостатніх артистів, які вирішили об'єднатися для того, щоб створити максимально якісний продукт з чіткими посланнями, яких так не вистачає нашому суспільству. Так, в альбомі «Музика Грай» Saf Safron повністю відповідає за тексти пісень, а GR33NWAVE за музику та продюсування треків.

Трек «Інь - Янь» пісня про ідеальну спорідненість двох взаємно коханих людей. Saf Safron присвятив трек своїй колишній дружині, яка за короткий термін втратила майже всю свою родину. 

Альбом став першим релізом Saf Safron & GR33NWAVE у новому 2024 році, але у артистів багато планів. Лонгплей буде промотуватися багатьма синглами, які будуть випущені українською, англійською та навіть квебекською мовами. Saf Safron вже давно живе у Монреалі (Канада) та є одним з найуспішніших наших артистів серед діаспори, регулярно виступаючи на масштабних подіях. Крім того, Safron є одним з найактивніших донаторів, збори якого допомагають закривати багато потреб наших захисників. 

Сингл «Інь - Янь» від Saf Safron & GR33NWAVE доступний на усіх стримінгових майданчиках прямо зараз.

Читайте также


up