ТОП-6 ювелірних прикрас, що будуть пасувати до будь-якого стилю одягу

ТОП-6 ювелірних прикрас, що будуть пасувати до будь-якого стилю одягу

При виборі одягу ми довго придивляємося, приміряємося, вишукуємо те, що нам, на наш погляд, найкраще пасує та до лиця — підкреслить виграшні сторони й приховає недоліки. Але чи так само прискіпливі ми у виборі ювелірного гардероба? І взагалі, що це за поняття «ювелірний гардероб»? Під цим розуміються ті прикраси, котрі будуть легко та красиво поєднуватися з усім, будуть доречні у будні й на вечірці, завжди потішать вас своєю красою та практичністю. Тому давайте більш детально розглянемо, які прикраси мають таку чарівну здатність бути завжди доречними та усім до лиця, а поради сьогодні дає компанія Ювелір Капітал.

Ми виділили ТОП-6 таких прикрас, і це:

  • Сережки-пусети (гвоздики).
  • Мінімалістичні каблучки.
  • Ланцюжки.
  • Підвіски.
  • Браслети.
  • Годинники.

Сережки-пусети (гвоздики)

Сережки-пусети (гвоздики)

Це дійсно «must have»! Це прикраса на всі часи та на всі випадки життя! Такі сережки носять абсолютно усі — від школярок до суперзірок та бізнес-леді! Чому така любов? Адже за будовою вони досить простенькі: камінчик / перлинка, або металева пластинка і фіксаж у вигляді закрутки — акуратно і просто. Саме за це їх так люблять! Класичні пусети — це діаманти або перлини, або їх поєднання. Погодьтеся — поєднання діамантів з перлами завжди красиво та не залишить байдужим нікого. Пусети зручні у щоденному носінні, легко комбінуються з іншими прикрасами, а їх вибір просто фантастичний — в золоті, сріблі, з перлами, діамантами, фіанітами, перламутром чи іншими вставками, або і взагалі без них — абсолютно на будь-який смак та гаманець! Пусети гарно впишуться як у вечірній чи весільний образ, так і у повсякденний. Для діток це просто ідеальний варіант — можна не переживати, що дитина загубить сережки, водночас вони комфортні та красиві. За бажанням можна вибрати не прості пусети, а джекети — пусети, котрі мають рухливу, зйомну частинку, що робить їх вже по-справжньому вихідними та святковим.

Мінімалістичні каблучки

Мінімалістичні каблучки

Це каблучки або зовсім без вставок, досить тоненькі, у всякому випадку середні за товщиною, або доріжки, або делікатні солітери з невеличкою центральною вставкою. Такі каблучки — незамінна прикраса для наших ручок. Саме такі акуратні солітери, як правило, радять дарувати на заручини — дівчина потім буде носити таку каблучку разом з обручкою. Те саме стосується доріжок — невеличкі сяючі пасочки навколо пальчика будуть завжди доречні. За вставку вибирайте невеличкі камінчики, це можуть бути як самоцвіти — діаманти, сапфіри або інші мінерали, або фіаніти, головна умова — каблучка не має бути дуже показною. Але фаворити — каблучки без вставок, оскільки це дійсно ідеально та практично для кожного дня. Такі каблучки відмінно комбінуються з іншими прикрасами, та на відміну від будь-яких з вставками не такі вимогливі. 

Ланцюжки

Ланцюжки

Як можна залишити шийку без прикрас! Ланцюжки ми носимо так само як і сережки — на постійній основі, тому при виборі звертаємо увагу на зовнішній вигляд та плетіння. Найбільш популярними є ланцюжки плетіння Бісмарк, Кардинал, Панцир та Якірка. Перші — це об’ємні плетіння, останній — тонке. Як правильно вибрати ланцюжок? По-перше, маєте розуміти як ви будете носити його: поверх одежі чи на тілі? Це визначить довжину. По-друге, маєте визначитися, з чим ви будете його носити: з підвіскою чи самостійно? Чи можна носити одразу декілька ланцюжків? Легко! Просто вони мають гармоніювати одне з одним та бути різної довжини — тоді ви отримаєте красиву та незвичну прикрасу на шийці.

Підвіски

Підвіски

Те, з чим ланцюжки перетворюються на дивовижні прикраси! Взагалі підвіски та ланцюжки часто перші з’являються у нашому ювелірному гардеробі, коли під час Хрещення нам вдягають ланцюжок з хрестиком. Але зараз мова не про те: у кожної жінки має бути красивий ланцюжок з красивою підвіскою у ролі базової прикраси. Підвіску ви можете вибрати до свого смаку, але якщо мова йде про базові речі, ті котрі легко впишуться в будь-який лук, то варто зупинитися або на класиці, або на мінімалізмі. Чому? Класика — флористика чи сучасна флористика завжди в моді, і вона практично завжди буде доречна. А сучасна мінімалістика — різноманітна геометрія. Як перші, так і другі будуть красивим доповненням ділового чи вихідного луку, так само як і святкового чи урочистого. Ви можете зробити альтернативний вибір та купити красиве делікатне кольє, тим самим позбавивши себе проблеми підбору основи під підвіску. При виборі зважайте на наявність чи відсутність вставки, адже вони — вимогливі елементи, котрі потребують особливої уваги та гармонізації усього образу. Якщо ви хочете зробити акцент саме на підвісці — обирайте тонкі ланцюжки, майже непомітні й отримаєте цікавий ефект.

Браслети

Браслети

Прикраси, котрі носяться так само як і каблучки чи сережки, і являються базовими. Вони не тільки красиво доповнять ваш лук, але можуть стати дійсно родзинкою образу. Оскільки мова йде про базові речі, то радимо вибирати не дуже товсті, навіть скоріш тоненькі моделі. Друге питання щодо конструкції: це можуть бути жорсткі браслети (бенгли), а можуть бути красиві слайдери чи браслети-ланцюжки. Однозначно те, що браслети на ваших зап’ястках мають бути не дуже показні, але виразні та зручні. І так, можна носити одночасно декілька, але так, щоб не «перегрузити» образ. А ще їх можна носити разом з годинником.

Годинники

Годинники

Це окрема статусна історія! Вони вже давно втратили роль простих хронометрів, котрі відраховують плин часу, і стали аксесуарами, котрі свідчать про добробут та статус своїх власників. Класичний годинник не тільки додасть вам шарму чи солідності, він стане красивим доповненням вашого лука. На шкіряному ремінці чи на металевому браслеті — на ваш розсуд, вибір циферблатів також вражаючий — від класичного або перламутрового до кольорового з камінчиками. 

Маємо надію, що поради від Ювелір Капітал допоможуть вам вибрати ваші найкращі базові прикраси!


Читайте также