Саша Чемеров презентує кліп на пісню «Не мовчи»

Саша Чемеров презентує кліп на пісню «Не мовчи»

Пісня з'явилася у далекому 2008 році й має тривалу історію. Як зізнався музикант, трек він написав досить швидко, бо відчув миттєве натхнення. Нині це хіт, перевірений роками, який Чемеров завжди виконував на концертах й на біс, разом із гуртом “Димна Суміш”, а згодом і у The Gitas – своєму американському сайд-проєкті. Тепер музикант представив “Не мовчи” у сольному варіанті, й саме зараз пісня отримала студійний формат. У її записі брали участь музиканти колективу Саші Чемерова — Олег Пашковський, Арсеній Сєрий, Микола Цховребашвілі, Олександр Чунін.

“Не мовчи” — з одного боку, пісня про токсичні стосунки. Про те, що не уявляєш себе без цієї людини, але водночас не можеш залишитися з нею. Коли ти не в змозі відпустити та готовий “з'їдати” її до останнього, щоб залишитися у цих стосунках. А з іншого — це пісня про готовність боротися за кохання до кінця”, — зізнається Саша Чемеров. 

У відеороботі до пісні “Не мовчи” будуть відображені реальні повідомлення жінок і матерів, дружин і сестер до своїх рідних, які вирушили боронити країну, але через різні обставини не виходять на зв'язок. Однак наприкінці кліпу декілька людей все ж отримують довгоочікувані відповіді. Музикант впевнений, що lyric video до пісні подарує надію на щасливе майбутнє.  

Саша Чемеров відомий публіці як успішний музикант, композитор, продюсер і лідер гуртів The Gitas та “Димна Суміш”. Спільно з “Культурним Десантом” нині він активно підтримує морально-психологічний стан військових на лінії фронту, в госпіталях та навчальних центрах, а також виконує культурну місію за кордоном. Чемеров заснував фонд “Культурний опір” і з 2022 року активно допомагає нашим бійцям на фронті.


Читайте также