Дебютний альбом та велике сольне шоу: Марта Липчей наживо презентує альбом «Народжена в серпні»

Дебютний альбом та велике сольне шоу: Марта Липчей наживо презентує альбом «Народжена в серпні»

24 травня українська поп-рок співачка Марта Липчей дасть великий сольний концерт, який пройде під відкритим небом в атмосферному арт-просторі V`YAVA.

Шоу відбудеться на підтримку дебютного альбому співачки “Народжена в серпні”, який вийде напередодні. Гості вечора першими почують нові пісні артистки, а також добре відомі треки у роковому звучанні та в супроводі музикантів, серед яких: «Там де ти», «Ти моя скеля», «Міраж», «Говори», «Не забувай», «Волю в кулак» та інші.

«Знаковий день мого життя. Мій дебютний альбом, який я зможу представити вам наживо та поділитися історіями створення своїх пісень. Деякі з них ви вже чули, а деякі, народжені у співпраці з талановитими авторами та музикантами, прозвучать вперше. Запрошую вас розділити цей особливий вечір зі мною», —  коментує Марта Липчей.

Режисеркою концерту стане іменита Катя Царик, на рахунку якої постановки музичних премій, телевізійних проектів та створення кліпів. Глядачів вечора чекає шоу, сповнене енергії, потужного живого звуку та пісень, що повертають віру в завтрашній день.

Всього за рік сольної карʼєри Марта Липчей виросла до зрілої, безстрашної виконавиці, кожне творче висловлювання якої повне змісту. Її голос зазвучав у найскладніший період нашої країни, що пришвидшило дорослішання артистки як на сцені, так і в реальному житті. Допомога війську, виступи на фронті та активна соціальна позиція відзеркалюються у кожній пісні альбому “Народжена в серпні”, а її творча та особистісна еволюція відчувається крізь рядки.

Приходь насолодитися першим сольним шоу молодої української поп-рок зірки Марти Липчей та її шаленою енергією, що лікує від безсилля.


Читайте также