Український співак Edgar Ti представляє пісню «Шедевр»

Український співак Edgar Ti представляє пісню «Шедевр»

Edgar Ti, відомий український співак, колишній соліст дуету Edgar&Emma, представляє свою нову сольну пісню “Шедевр”, яка є зворушливою одою  кохання і краси.

Це вже другий сольний трек, після тріумфального повернення виконавця на українську сцену з треком “Літаю”, який швидко набрав обертів.

Пісня є особистим визнанням Едгара своїй коханій, яку він порівнює з шедевром мистецтва.

“Я хотів показати себе зовсім по-іншому, з іншої сторони. Саме тому пісня “Шедевр” повністю виконана з іншим вайбом та поданням для слухачів. Я впевнений, що шедевр буває не тільки в мистецтві, будові, культурі… Я зрозумів, що шедевр для мене саме вона, тому що я не перестаю дивитися на неї і закохуватись знову. Вона самий справжній шедевр”,  - коментує  Едгар.

“Шедевр” - це чуттєва і романтична пісня, в якій Едгар Ті розкриває свою іншу сторону.

Основний меседж пісні полягає в тому, що співак, будучи оточеним шедеврами мистецтва, не зміг прибрати погляд від дівчини, бо саме вона - справжній шедевр для його серця.

Співак щиро зізнається: “Коли ти не можеш прибрати погляд, коли твоє серце б'ється ще швидше, коли ти готовий дивитися на неї не прибираючи погляд, ти розумієш, що саме вона, з існуючих, самий кращий шедевр”.

Глибокий і проникливий вокал співака передає всю палітру емоцій, які він відчуває до своєї коханої. Його кохана - це справжній шедевр, створений самою долею, і як він захоплюється її красою, як художником, зачарованим своєю музою.

“Шедевр” вже доступна на всіх основних музичних платформах, і Едгар Ті сподівається, що його пісня торкнеться сердець всіх закоханих, допомагаючи їм висловити свої почуття і цінувати красу свого партнера. “Шедевр” - це зворушлива ода до кохання, яка нагадує про красу в оточуючих нас речах і про те, як кохання може надихати мистецтво.

Не проґавте можливість почути цю чуттєву баладу, яка є справжнім визнанням кохання і краси. Слухайте трек “Шедевр” вже на всіх музичних майданчиках!

Читайте также


up