04.09.2024
Новини в Україні
eye 356

Як пройшов благодійний вечір Наталка-читалка у Києві: поезія, музика та магія літнього заходу

Як пройшов благодійний вечір Наталка-читалка у Києві

Атмосферне закінчення літа: 31 серпня українська акторка Наталка Денисенко провела благодійний вечір «Наталка-Читалка»

31 серпня на мальовничих пагорбах Подолу в Києві відбувся благодійний вечір Наталки Денисенко “Наталка-читалка”. Під акомпанемент фортепіано акторка серіалів, кіно та дубляжу виконала улюблені вірші українських письменників та разом з гостями вечора поставила красиву крапку в літньому сезоні цьогоріч.

На сцені тераси біля Андріївської церкви прозвучало чимало віршів про кохання та патріотизм, особисту драму та невгамовне щастя. Глядачі зачаровано слухали Наталку Денисенко, яка своїм голосом змогла передати усі емоції, а супровід фортепіано додав виступу акторки ліричності.

“Я давно слідкую за Наталкою в її соціальних мережах та звісно на екранах, де вона так часто зʼявляється. Мене завжди дивувало, як така тендітна дівчина може виконувати десятки різних ролей настільки успішно та правдиво. Сьогодні я особисто познайомилася з акторкою і ще раз переосмислила її талант – було дуже круто слухати вірші українських поетів в такому красивому місці на заході сонця. Кращої компанії для завершення літа і не придумаєш”, – поділилася одна із глядачок.

І справді акторці та організаторці заходу Наталці вдалося вжитися в кожну з ролей, про які оповідали вірші. Зокрема на сцені прозвучала лірика Ліни Костенко, Василя Стуса, Тараса Шевченка, Василя Симоненка та багатьох інших українських поетів.

“Я сама не могла очікувати, що все вийде так магічно. Цей захід сонця, останній літній вечір, українська поезія та мої люди поруч. Так-так, я не можу стримати емоцій! Адже кожен, хто завітав до мене в гості на благодійний вечір сьогодні, став близькою мені людиною. Ми всі разом розділили чарівний момент, в якому панували неймовірна енергія та ейфорія. Дякую всім, хто був, та всій команді, що долучилася до організації. Дякую нашим військовим, завдяки яким цей вечір відбувся!”, – сама акторка поділилася емоціями від власного заходу.

Також окрасою поетичного вечора стали українські виконавці Марта Адамчук та Нікіта Кісельов, що подарували гостям вечора живе виконання власних хітів. Два компліментарних голоси, що звучали на всю старовинну частину столиці додали вечору ще більшої емоційності та чарівності. Глядачі і сміялися, і плакали, і аплодували стоячи. Також захід відвідали і колеги по цеху Наталки Денисенко, а саме актори Тарас Цимбалюк та Олена Світлицька, а також режисер Олексій Комаровський.

Підтримка української культури та українських військових – надзвичайно важлива справа та священний обовʼязок кожного громадянина нашої країни. Дякуємо всім, хто продовжує розвивати нашу культуру в такі переломні для неї часи!

Читайте также


up