Головний розвідник України висловив позитивний прогноз стосовно Криму та відхилив загрозу з боку вагнерівців

буданов про Крим

Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов знову заспокоїв громадськість стосовно ситуації з окупацією Криму, стверджуючи, що звільнення півострова від окупантів недалеко. У відповідь на питання про терміни військової операції він заявив, що це станеться "скоро". Однак конкретної дати він не назвав, вказавши лише на те, що це відбудеться невдовзі.

У контексті потенційної загрози від "вагнерівців" в білорусі Буданов висловив переконання, що це не становить особливої небезпеки для Сил оборони України. Він вважає, що розташування приватних військових контракторів на території країни-сусіда росії не є фактором, який здатний залякати українську армію.

Керівник ГУР також зазначив, що кількісного збільшення ворожих сил, які окупують українську територію, наразі не спостерігається. Він наголосив, що чисельність противника залишається приблизно на тому ж рівні, але нагадав про постійну мобілізацію ворожих рядів, яка дозволяє їм поповнювати свої лави після зазнаних втрат.

Інтерв'ю: Буданов про Крим

Зважаючи на надзвичайно напружену ситуацію в регіоні, Кирило Буданов підкреслив важливість тримати оборонну сферу України на високому рівні і продовжувати здійснювати заходи для підвищення бойової готовності українських військ.

Попри загрозу, що стоїть перед країною, головний розвідник України вірить у перемогу та повернення Криму під її суверенітет, покладаючись на міцний дух українського народу та підтримку міжнародного співтовариства. Водночас важливо пам'ятати, що ситуація в регіоні може змінюватися, і необхідно бути готовими до будь-якого розвитку подій.

Чи можна вірити Буданову? 


Читайте также