Книжковий фестиваль KyivBookFest презентує психологічний напрямок програми зіркового куратора

Книжковий фестиваль KyivBookFest презентує психологічний напрямок

Ілля Полудьонний – куратор програмної секції KyivBookFest  «Психологія під час війни»

Книжковий фестиваль «KyivBookFest», який відбудеться 8-10 вересня у ТЦ «Gorodok Gallery» та Pochayna Event Hall в Києві, презентував психологічний напрямок програми, першу подію секції та її зіркового куратора.

Єдиним фоном, у якому зараз може проходити будь-яка культурна подія в Україні, звісно, є війна. Тому організатори розпочали анонс подій KyivBookFest саме цим блоком, який поділяється на декілька складових.

Особливу увагу команда фестивалю приділить психології із такими ключовими напрямками: психологічна підтримка цивільного населення, військова психологія та реабілітація ветеранів. Окремою ланкою серед подій виділено медичну психологію і психіатрію під час травматичних та кризових подій, як-от повномасштабне вторгнення росії. Як і на всіх подіях галузевого форуму, акцент робитимуть на тематичних книгах.

Куратором секції став Ілля Полудьонний, психолог, сертифікований гештальт-терапевт, співавтор подкасту та серії книг «Простими словами», а також співзасновник сервісу онлайн-психотерапії TreatField.

Першою анонсованою подією від популяризатора культури ментального здоров'я Іллі Полудьонного буде зустріч «Що ми переживаємо під час повномасштабної війни».

Під час події планують розповісти про те, що відбувається з нашою психікою під час масових катастрофічних подій, з якими темами стикаються люди, які їх переживають, у якій фазі знаходяться, як відновлюватися та чому це важливо. Також запланована частина з питаннями від гостей та можливістю запропонувати дискусію.

Читайте также


up