Panivalkova і Die Höchste Eisenbahn. Міні-тур по Україні

Panivalkova і Die Höchste Eisenbahn. Міні-тур по Україні

Panivalkova і Die Höchste Eisenbahn їдуть у спільний міні-тур по Україні

Концерти відбудуться 15-го квітня у Києві, 17-го у Вінниці, 19-го у Тернополі і 21-го у Рівному...

Берлінський рок-гурт Die Höchste Eisenbahn і українське тріо Panivalkova відправляються в музичне міні-турне по Україні на честь Українсько-німецького року мов. Вхід на виступи вільний, потрібно тільки зареєструватися.

Самобутня група Die Höchste Eisenbahn і колоритні Panivalkova здивують публіку незвичайним міксом музичних інструментів: клавішних, укулеле, барабанів, перкусії, кастаньєт та ін.

Panivalkova — жіноче тріо з Києва. Вони знайомі українським слухачам своїми виступами на шоу «Х-Фактор», Koktebel Jazz Festival, ZaхidFest, «Файне місто», ГОГОЛЬFEST, Z-Games, Atlas Weekend, Hedonism. У 2017 році гурт вперше вирушив у музичне турне по Європі, а з поверненням об'їхав туром Україну.

Німецький рок-гурт Die Höchste Eisenbahn приїде в Україну вперше. Їх назва дослівно перекладається як «найвища залізниця», а в розмовній мові вираз означає «прийшов час». Гурт складається з двох харизматичних вокалістів Франческо Вілкінга і Моріца Кремера, які почали створювати свою музику з 2011 року, а також музикантів Макса Шредера і Фелікса Вайґта, які приєдналися до гурту в 2012 році.

Організатори Українсько-німецького року мов 2017/2018 — Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини, Посольство Німеччини в Україні, Goethe-Institut в Україні та Міністерство закордонних справ України. «Музика — це універсальна мова, яка допомагає краще відчути іншу культуру, — каже директор Goethe-Institut в Україні Беате Келер. — На концертах в рамках музичного турне слухачів чекають несподівані імпровізації, виразні образи та шоу, а найголовніше — синергія мов — мелодійної української та ритмічної німецької ».

Деталі та посилання:

Вінниця — 17 квітня о 19.00, «Планета Мода-Бар» (вул. Стеценка, 75-А)

Реєстрація: https://goo.gl/GYBf9h

Panivalkova  Die Hchste Eisenbahn Мн-тур по Укран

Тернопіль — 19 квітня о 19.00, «Good One» (вул. Чумацька, 14)

Реєстрація: https://goo.gl/UABdR8

Panivalkova  Die Hchste Eisenbahn Мн-тур по Укран

Рівне — 21 квітня в 19.00, «Сталева Гора» (вул. Відінська, 1б)

Реєстрація: https://goo.gl/CDJv2A

Panivalkova  Die Hchste Eisenbahn Мн-тур по Укран 2018

На усі концерти вхід вільний

Тож не пропустіть!


Читати також