Виставка «Автопортрет жіночності». Lera Litvinova Gallery

Виставка «Автопортрет жіночності». Lera Litvinova Gallery

 

 

 

Lera Litvinova Gallery

Відкриття персональної виставки Кати Рудакової «Автопортрет жіночності»

22 червня – 8 липня 2018 року

22 червня о 18.00 талановита художниця Ката Рудакова представляє персональну виставку «Автопортрет жіночності» у арт-просторі Lera Litvinova Gallery. Сучасний арт-простір, відомий знаковими проектами як в Україні, так і у Німеччині, Бельгії, США та інших країнах.

Саме пропускаючи через себе усю доброту та ніжність, шукаючи у собі прояви витонченості та м’якості, Ката Рудакова створює автопортрет жіночності. Основна ідея виставки – відображення ніжного, жіночного та водночас сильного образу у поєднанні сучасного мистецтва і класики. Жіночність не має стосунку до закріплених соціальних ролей та видів праці, вона існує у кожній жінці. У центрі історії - образ дівчини як богині власного життя. У своїх роботах Рудакова зображає баланс, гармонію, спокій та силу, що притаманні жіночій половині людства. Картини пронизані світлом та теплом, щось невловиме та незриме змушує захоплюватись вишуканими образами, відтвореними художницею.

Куратором проекту є Леонора Янко, мистецтвознавець, арт-менеджер та директор Lera Litvinova Gallery: «У своїх роботах Ката Рудакова майстерно зображує жіночність на фізичному та духовному рівнях людини, показуючи справжність та безпосередність жіночої натури. Це витончені силуети і щирі емоції, безпосередність і тяжіння, яскравість кольору і вуаль інтимності».

«Основна мета існування мистецтва – дозволити людям доторкнутися до прекрасного, побачити світ під іншим кутом, поглибитись у вічні істини» - Галина Шабшай, директор Shabshai Upgrade System, член Міжнародної Асоціації Енне-типології IEA (Каліфорнія).

Андрій Кравець, керуючий партнер юридичної компанії K&K LAW COMPANY, що виступає офіційним спонсором події, зазначає: «Ми завжди підтримуємо талановитих художників, які відновлюють зв'язок між людьми та мистецтвом, живуть в явищі речей, як у своїй стихії, прагнуть наситити реальність яскравими фарбами».

Для представників ЗМІ зустріч з митцями та куратором почнеться о 17.00

Адреса: м. Київ, вул. Звіринецька, 47.

Вхід на виставку вільний.

Контакти організаторів та для акредитації на відкриття:

e-mail: leralitvinovagallery@gmail.com тел. 050 033 33 17


Читати також