Урочисте відкриття. Lera Litvinova Gallery

Урочисте відкриття. Lera Litvinova Gallery

Афіша Київ 2018

Відкриття нового арт-лофту. Виставка сучасного мистецтва «Антропологія»

7 червня - 20 червня 2018

Відбулось урочисте відкриття нового арт-простору Lera Litvinova Gallery. Галерея сучасного мистецтва, відома знаковими проектами як в Україні, так і у Німеччині, Бельгії, США та ін., зустріла гостей за новою адресою у самому центрі міста.

Першим проектом, що відкрив арт-простір, стала виставка «Антропологія», 30 сучасних українських митців: Заслужений художник України Наталія Папірна, Анна Волошко, Наталія Корф-Іванюк, Олексій Іванюк, Юлія Полякова, Алла Волобуєва, Анастасія Крайнева, Юрій Шаповал, Аліна Гаєва, Лера Літвінова, Семен Щербина, Юлія Поручник, Astian Rеy, Сергій Затонський, Олена Пронькіна, Сергій Піскунов, Антон Гудзікевіч, Тетяна Шимко, Євген Шаповалов, Данило Козелецький, Євгенія Іващук, Ката Рудакова, Андрій Фіголь, Василь Жиров, Артем Андрійчук (Kaffelman), Тетяна Черевань, Денис Городничий, Марго Рєзнік, Марина Малік, Маріанна Острогляд, Дар’я Іващенко.

Серед гостей грандіозного відкриття виставки були представники більше п’яти Посольств та Консульств в Україні, а саме дипломати з Ізраїлю, Німеччини, Литви, Франції та ін.. А також були присутні відомі українські телеведучі, журналісти друкованих видань, блогери, зірки шоу-бізнесу, українські та закордонні художники, колекціонери й поціновувачі сучасного мистецтва.

Впродовж вечора, відвідувачі мали можливість поспілкуватися з митцями та авторами робіт, які з радістю ділились своїми думками та ідеями, в новому просторі галереї, який виконаний у стилі класичного лофту, і поділений на зали, що віднесені до таких тем як «середовище», «цивілізація та релігія», «самоідентифікація». У подібних лофт-просторах були організовані арт-виставки, які здійснили культурну революцію у Сполучених Штатах Америки у 80-х роках минулого століття. Саме це й надихнуло кураторів галереї на створення подібного проекту у Києві, під час робочого відрядження у Нью-Йорк.

Чаруючим, вечір зробили авторські композиції у виконанні піаністки, композитора, лауреата міжнародних конкурсів – Sasha Morozova. Гості галереї особливо оцінили незвичайне поєднання вишуканого акомпанементу у вигляді квіткових інсталяцій з фактурним, можливо навіть грубим, дизайном інтер’єру, які були розроблені в межах концепції виставки «Антропологія» Катериною Струц – власником квіткової майстерні «VERANDA».

Особливим гостем відкриття стала, знаковий спеціаліст в сфері емоційного здоров’я, Галина Шабшай, директор Shabshai Upgrade System, член Міжнародної Асоціації Енне-типології IEA (Каліфорнія), засновник центру емоційного здоров’я у Києві «AMOGRACE», яка в своїй роботі часто робить акцент на зв'язок у розвитку гармонічної особистості з мистецтвом. Особисто відвідав захід Андрій Кравець, керуючий партнер K&K LAW COMPANY – офіційний спонсор відкриття виставки та галереї.

Ювелірні прикраси для Лери Літвінової та директора Lera Litvinova Gallery – Леонори Янко були надані ювелірним брендом «DIAMOND of LOVE».

Виставка «Антропологія» триватиме в Lera Litvinova Gallery до 20 червня. Роботи доступні для придбання.

Адреса: м. Київ, вул. Звіринецька, 47. Вхід на виставку вільний. Контакти організаторів: www.llitvinova.com, e-mail: leralitvinovagallery@gmail.com тел. 050 033 33 17


Читати також