24-08-2018 Музеи 178

Перфекціонізм. Lera Litvinova Gallery

Виставка Перфекціонізм. Lera Litvinova Gallery

У Телецентрі «Олівець» відкрилась виставка сучасного мистецтва «Перфекціонізм»

З 20 серпня по 20 вересня 2018 року у Телецентрі «Олівець» проходить грандіозний проект сучасного мистецтва «Перфекціонізм». Цей проект проводиться за ініціативи Lera Litvinova Gallery разом з креативним простором головного офісу Суспільного мовника України UA:HUB. Lera Litvinova Gallery заснована з метою сприяння просуванню творчості українських митців. Окрім стаціонарних виставок, галерея реалізує арт-проекти за кордоном та в Україні на музейних та інших локаціях.Виставка Перфекцонзм Lera Litvinova Gallery

«Відкриття виставки «Перфекціонізм» - важлива подія для креативного простору UA.HUB. Простір відкритий щодня, має вільний вхід та об’єднує Читальню, Лекторій, Музей телебачення та Коворкінг, а віднині і витвори сучасного мистецтва стануть доступні для наших відвідувачів. Доповнення виставки лекціями, мистецькими зустрічами та діалогами вважаємо невід’ємним фактором популяризації сучасного мистецтва, саме цей принцип є одним з ключових принципів Суспільного мовника - розповідати про складні речі доступною мовою», - наголошує начальниця управління внутрішньої комунікаціі, координаторка UA: HUB Ірина Жуковська.

Виставка Перфекцонзм Lera Litvinova Gallery

Проект «Перфекціонізм» включає роботи понад 20 сучасних українських художників, серед них Юрій Шаповал, Сергій Піскунов, Аліна Гаєва, Семен Щербина, Ольга Селіщева, Лера Літвінова, Алла Волобуєва, Олена Пронькіна, Юлія Полякова. Окрім того, виставку доповнюватимуть полотна німецького митця Johnny Crack.

За словами організаторів виставки, у пору сучасних технологій та постійного прагнення людини до прогресу у володінні всім надсучасним, і до тенденцій та великої кількості інформації з самовиховання, виникає питання - чи дійсно ми стаємо кращими?

Виставка Перфекцонзм Lera Litvinova Gallery

Виставка “Перфекціонізм” є мистецьким дослідженням процесів удосконалення людства. Що переважає - вірність традиціям чи прагнення до нового та прогресивного. Чи, може, сублімація цих понять? Кожен глядач знайде певну емоційну відповідь для себе, зможе надихнутись думками художників та поділитись власними роздумами разом із митцями та кураторами. Масштаб «Перфекціонізму» підкреслюється форматами робіт - від 1,20 м до 3 м. Виставка буде доповнюватися новими роботами. Протягом проекту заплановані мистецькі лекції, діалоги, арт-зустрічі.

Кураторка проекту - Леонора Янко, мистецтвознавиця, арт-менеджерка та директорка Lera Litvinova Gallery: «Ми прагнемо не просто представити роботи знакових митців, а й поділитися певними спостереженнями щодо намагань сучасного суспільства вдосконалюватись та прогресувати. Проект «Перфекціонізм» - це поштовх до роздумів та до переосмислення сучасних пріоритетів і закономірностей сьогодення».

Виставка Перфекцонзм Lera Litvinova Gallery

Лера Літвінова, ідеологиня проекту, мисткиня, зазначає: «У мистецтві завжди присутні сенс та ідея, що дає можливість художнику поділитись своєю точкою зору, емоціями й переконаннями. Митець спонукає глядачів залучитися до роздумів та пошуку істини без слів, лише за допомогою творчості. Саме тому для нашого арт-простору важливо представляти проекти, що змушують поглянути на вже встановлені поняття з іншої сторони».

Виставка Перфекцонзм Lera Litvinova Gallery

м.Київ, вул.Мельникова, 42.

Вхід вільний.

тел. 050 033 33 17


Читати також