Супровідна програма до створення вистави Танго Смерті

Вистава Танго смерті. Супровідна програма. Львівський обласний академічний театр ляльок. Афіша 2018

Новини від Львівського обласного академічного театру ляльок

Друзі! Раді повідомити вам, що 13-го листопада ми розпочинаємо супровідну програму заходів до проекту «Вистава «Танго смерті» В. Тужина за Ю. Винничуком, як платформа для обговорення суспільно важливих питань», який реалізує Львівський обласний академічний театр ляльок.

Запрошуємо вас відвідати безкоштовну публічну лекцію Андрія Усача, наукового співробітника Меморіального музею тоталітарних режимів «Територія Терору», аспіранта Українського католицького університету на тему «Маленькі історії про велику трагедію: Львів та львів'яни в умовах нацистської окупації та Голокосту».

Протягом двох годин лектор розповість про екстремальне насильство у міському просторі Львова під час Другої світової війни, через оповідь про досвіди пересічних львів'ян: євреїв, українців, поляків та представників інших національностей, реконструйованих на основі широкого кола джерел, зокрема з архівів колишніх радянських спецслужб.

Захід відбудеться в Території Терору за адресою: проспект В’ячеслава Чорновола, 45 г.

Проект відбувається за підтримки Українського культурного фонду.

Український культурний фонд — державна установа, створена у 2017 році з метою сприяння розвитку національної культури та мистецтва в державі, забезпечення сприятливих умов для розвитку інтелектуального та духовного потенціалу особистості і суспільства, широкого доступу громадян до національного культурного надбання, підтримки культурного розмаїття та інтеграції української культури у світовий культурний простір. Діяльність фонду, згідно чинного законодавства, спрямовується та координується Міністерством культури України.

Також проект реалізується за підтримки Львівської міської ради та ТЦ Роксолана.


Читати також