Житловий комплекс «Агам» під Києвом

Житловий комплекс «Агам» під Києвом

Проживання у Києві має свої переваги, але тут дуже висока вартість житла, не найкраща екологія та й ціни на комунальні послуги дорогі, у порівнянні з передмістям. Щоб поєднати комфортні умови проживання, перспективні можливості для роботи i навчання, та користуватись розвиненою інфраструктурою, можна знайти комфортну нерухомість на околицях столиці. Житловий комплекс «Agam», пропонує зручні та доступні квартири. Крюківщина, де він будується, розташована лише за 1.5 км від меж Києва (до станції метро «Теремки» 10-15 хвилин на громадському транспорті). Розбудова околиць столиці передбачає поглинання найближчих населених пунктів. В перспективі, мешканці цих будинків зможуть стати повноправними киянами.

Особливості ЖК «Agam»

Комплекс розташований в Києво-Святошинському районі, в південно-східній частині селища Крюківщина. За 300 м від новобудов знаходиться межа міста Вишневе. Тут планується звести 4 десятиповерхові будівлі секційного типу. Розташування будинків по периметру забезпечує формування внутрішнього двору з дитячим майданчиком, парковою зоною для пішохідних прогулянок, тенісним кортом, клумбами, газонами та деревами. Загальна територія ЖК «Агам» складатиме майже 1.8 га, на ній також буде створено паркінг для авто мешканців та їх відвідувачів.

На перших поверхах споруд планується створення супермаркету, непродовольчих магазинів, аптек, банку, кафе та спортивного клубу. Вся територія буде освітлена сучасними приладами. Комплекс матиме добре розвинуту інфраструктуру. Поряд будується школа та дитячий садочок (на відстані 500 м). Неподалік знаходяться гіпермаркет «Metro», супермаркети «Фора» та «Novus», та будівельний магазин «Епіцентр».

Поряд розташована зупинка, на якій можна зручно сісти в громадський транспорт, та доїхати до Вишневого, або у Київ. Тут є пряме сполучення до станцій метрополітену «Теремки», «Шулявка», «Контрактова площа», «Нивки» та «Святошин».

Будівлі житлового комплексу «Агам»

Високі стелі та продумане планування приміщень дають можливість облаштувати зручні умови для комфортного проживання. Мешканці зможуть насолоджуватись красивими краєвидами із вікон своїх квартир. Великі панорамні вікна, та засклені лоджії дозволяють милуватись краєвидами. Будівельники створюють в ЖК «Agam» лише одно та двокімнатні квартири.

Сучасні, екологічно безпечні матеріали, які використовуються у будівництві, дозволяють зводити зручні, затишні та теплі оселі. Стіни створюються з якісної цегли. За бажанням мешканців, можливе внутрішнє перепланування приміщень, для створення квартир на різні смаки. В будинках будуть встановлені безшумні ліфти, та під’їзні пандуси, що дозволяє ними зручно користуватись і людям з особливими потребами.

Квартири в «Agam»

У кожній квартирі будуть встановлені системи опалення та підігріву води за допомогою індивідуальних газових котлів. Помешкання забезпечуються радіаторами опалення, сантехнічною розводкою, в них встановлюються якісні металеві протипожежні вхідні двері. Усі приміщення облаштовуються чистовою стяжкою та штукатуркою. В них буде зроблена електропроводка з використанням мідних кабелів. В оселях монтуються необхідні лічильники для обліку споживання газу, води та електроенергії.

Придбання житла в ЖК «Агам» дозволяє не тільки отримати хорошу та недорогу квартиру у передмісті. Ця нерухомість стане вигідною інвестицією, що допоможе зберегти кошти від знецінення. Такі затишні та красиві квартири дозволять створити комфортні умови для своїх мешканців.


Читати також