Конкурс дитячого читання «Книгоманія» 2020

Конкурс дитячого читання «Книгоманія» 2020

20 січня розпочався Всеукраїнський конкурс дитячого читання «Книгоманія». Упродовж 3-х місяців учасники читатимуть книжки, розповідатимуть про них, змагаючись із іншими книгоманами і, врешті, здобудуть титул «Суперчитач України». Винагородою за перемогу стане поїздка до Львова на Дитячий форум – Фестиваль «Книгоманія», що відбудеться 24-26 квітня.

Організатор конкурсу – Громадська організація “Форум видавців”. Конкурс відбувається за підтримки Міністерства культури, молоді та спорту України, Міністерства освіти і науки України, ДУ “Український інститут книги”.

Учасниками конкурсу можуть стати всі охочі учні 6-7-х класів загальноосвітніх навчальних закладів, читачі сільських, сімейних, дитячих і юнацьких бібліотек в областях, у т..ч. читачі бібліотек ОТГ, міських бібліотек для дітей та юнацтва.

«Цей конкурс дає можливість його учасникам здобути перемогу не внаслідок особливих талантів і здібностей, а лише завдяки систематичному читанню.

Конкурс дитячого читання Книгоманя 2020

Для нас важливо показати, що читання – це, насамперед, задоволення, а не лише отримання знань чи пошук інформації. Учасники і переможці конкурсу мають нагоду переконатися, що вони не самотні у своїх літературних уподобаннях, знайти однодумців-книгоманів, подискутувати про улюблені книжки і більше дізнатися про сучасну українську та світову літературу. Окрім цього, у школи та бібліотеки до переможців приїдуть українські дитячі письменники, тож у дітей буде нагода поспілкуватися з улюбленими авторами”, – розповідає координаторка конкурсу Анна Батищева.

За детальною інформацією звертайтесь:
Марія Кравченко,
прессекретарка ГО “Форум видавців”
тел.0990545905


Читати також