07-02-2020 Всё о музыке 64

​Квартет Il Divo в Киеве

​Квартет Il Divo. Афиша Киев. IL Divo Tour 2020

Квартет IL DIVO, золоті голоси опери, повертаються до Києва цієї осені

IL DIVO, унікальний інтернаціональний квартет, найкращі оперні голоси: іспанський баритон Карлос Марін, швейцарський тенор Урс Бюлер, французький поп-співак Себастьєн Ізамбар і американський тенор Девід Міллер - виступлять в київському Палаці "Україна" 8 листопада. Скоро вони вирушають у масштабне світове турне по шести континентах - IL Divo Tour 2020. У Києві відбудеться єдиний концерт групи в Україні.

Проєкт створив відомим британський продюсер Саймон Коуел в грудні 2003 року, а вже у 2006 році світова книга рекордів Гіннеса назвали їх найбільш комерційно успішною групою в стилі класичний кросовер (Classical crossover) у світі. Відтоді квартет досяг приголомшливого успіху у всьому світі! Четверо аристократичних красенів з консерваторською підготовкою та оперними голосами створили свій власний стиль виконання.


Вони записувалися в дуеті з Селін Діон і Тоні Брекстон, взяли участь в північноамериканському турне Барбари Стрейзанд як спеціальні гості, на балу на честь інавгурації Барака Обами й на концерті на честь святкування шістдесятиріччя правління англійської королеви Єлизавети. На їхньому рахунку - 30 мільйонів проданих альбомів, 50 позицій номер один у світових чартах, 160 золотих і платинових нагород в 35 країнах світу і чотири світових турне. Також, IL DIVO стали першими виконавцями в стилі класичний кросовер, які зі своїм дебютним альбомом потрапили в топ-200 Billboard.

Квартет Il Divo в Киеве

Перший концерт IL DIVO в Києві відбувся у 2013 році. Музикантам дуже сподобався Київ і українки. Під час концерту співаки неодноразово повторювали: "О, скільки красивих дівчат! Українки - найкрасивіші дівчата у світі! Це правда!". В знак подяки дівчата закидали співаків квітами, на що ті говорили: "Стільки квітів нам дарують жінки! Такого ми не бачили ні в одному місті світу, тільки в Києві!". з унікальним матеріалом, який об’єднує пісні про кохання усіх часів.

Є музика, яка відгукується в наших душах, завдяки їй ми забуваємо про свої проблеми й турботи та - просто розчиняємося в ній. 8 листопада IL DIVO повертаються до Києва з унікальним шоу, наповненим романтикою найкращих світових хітів про кохання!

8 листопада 19:00
Палац Україна
Вул. Велика Васильківська 103


Читати також