21-03-2020 Всё о музыке 72

Mari & Alex Shesha дебют синглу - Твоє Ім'я

Mari & Alex Shesha дебют синглу - Твоє Ім'я. Новини культури 2020. Світ музики

20 березня відбувся реліз україномовного синглу Mari & Alex Shesha - "Твоє Ім'я". Їх дебютна пісня про вічну любов, що не залежить від місця часу та обставин. Над нею працювали Олександр Shesha - саундпродюсер, музикант і кінокомпозитор; міксом та мастерингом займався американський продюсер - Остін Лідз (Austin Leeds), відомий своєю співпрацею з Avicii, Spinnin’ Records, Ultra Records, Armada Music та Марічка Кропатницька, вокалістка та автор тексту.

"Ми вирішили творити музику-медитацію, до якої можна звернутись тоді, коли душа шукає зцілення, а серце спокою. Я мріяла допомагати людям, а Алекс, музикант за покликанням та композитор, творити. Так і була написана пісня "Твоє Ім'я". В музиці ми використовуємо йога звуки, мантри (ман - розум, тра - підносити) що підносять розум над турботами цього світу, очищають, а духовна природа цих звуків - наповнює серце",- пишуть музиканти.

Дует Mari & Alex Shesha зі Львова, творить релаксову електронну музику з йога звуками, що дарує спокій, розслабляє, надихає, наповнює серце, робить щасливим.


Читати також