02-12-2021 Розваги 111

Кейт Бланшетт та Кевін Клайн зіграють у новому серіалі Альфонсо Куарона

Кейт Бланшетт та Кевін Клайн

Deadline повідомляє про кастинг «оскароносних» акторів Кейт Бланшетт та Кевіна Клайна у новому проекті Альфонсо Куарона, серіал «Дісклеймер» від стрімінгового сервісу Apple TV+.

«Дисклеймер» заснований на однойменному романі Рене Найт. За сюжетом журналістка Кетрін (Бланшетт), яка працює на телебаченні, побудувала кар'єру на викритті шанованих людей та інституцій.

Якось на її столі з'являється художня книга, де головною героїнею виступає... вона сама. Жінка занурюється в текст і розуміє, що в ній описаний найстрашніший секрет.

Куарон особисто зрежисує всі серії, а також напише до них сценарій та спродюсує їх.

Операторами «Дісклеймера» виступлять Еммануель Любецкі («Гравітація») та Брюно Дельбоннель («Амелі»).

Для Клайн це буде перший акторський досвід роботи на телебаченні.

У ролі автора зловісної книги - Гері Олдман

Шоу стане першим проектом Альфонсо Куарона для Apple TV+ після того, як він уклав угоду про багаторічну співпрацю та розробку серіалів ексклюзивно для платформи. Це також його перший досвід у написанні сценарію та постановці серіалу. Крім цієї екранізації, у виробництві знаходиться фільм у лінійці Apple Original Film "Реймонд і Рей", де Куарон є продюсером..

Бланшетт до кінця року з'явиться в комедії Netflix та Адама МакКея «Не дивіться нагору», а 13 січня - у трилері Гільєрмо дель Торо «Алея кошмарів».


Читати також