07-01-2022 Розваги 175

Що пишуть критики про «Миротворця»

Миротворець

14 січня виходить «Миротворець» - спін-офф «Загону самогубців» Джеймса Ганна про героя, готового піти на все заради збереження миру.

Режисер написав сценарій шоу та зняв п'ять епізодів із восьми.

За сюжетом серіалу Миротворець приходить до тями після подій фільму і вирушає на чергове завдання. Йому допомагає нова команда, зібрана з підлеглих Аманди Воллер, які не послухалися начальницю в «Загоні самогубців».

Критики подивилися від трьох до семи епізодів «Миротворця» та залишилися задоволені серіалом. На момент публікації матеріалу рейтинг картини на Rotten Tomatoes складає 92%, а на Metacritic – 66 балів.

Насамперед, вони зазначають, що у «Миротворці» відчувається рука Джеймса Ганна. У серіалі є екшен-сцени під рок-музику 80-х, жорстокість, похабні жарти та персонажі з проблемним минулим.

Згідно з деякими критиками, подібних моментів у шоу навіть більше, ніж в останньому фільмі режисера.

«Якщо вам не сподобалася жорстокість та непристойність останнього «Загону самогубців», цей серіал не для вас. Тут Джеймс Ганн виходить за межі навіть частіше, ніж у фільмі. Рівень насильства та грубості зашкалює, і до них додалися сцени з оголеною натурою. Все це показано так само знущально, як і в кіно» - каже Кріс Гейнер на платформі GameSpot.



Читати також