07-01-2022 Розваги 176

З'явилися нові подробиці про 2 сезон «Невразливого»

Невразливий 2

Актор озвучки мультсеріалу «Невразливий» Стівен Ен – він же зірка «Ходячих мерців» та «Мінарі» – поділився новими подробицями про 2 сезон.

Він пообіцяв, що 2 сезон перевершить і так чудовий перший.

«Невразливий» (також «Непереможний») став справжнім хітом для Amazon Prime Video.

Шоу прийняли тепло як глядачі, так і критики. І неймовірна популярність анімаційної супергероїки переконала сервіс продовжити шоу до третього сезону.

У новому інтерв'ю Collider Стівен Ен, який озвучує Невразливого Марка Грейсона, підтвердив, що вже незабаром розпочнеться робота над 2 сезоном.

Артист уже обговорив деякі деталі продовження зі сценаристом та продюсером Робертом Кіркманом – творцем коміксів «Невразливий» та «Ходячі мерці».

Каже, Кіркман упевнений, що 2 сезон буде крутішим за перший.

Заодно він натякнув, що очікується багато божевільних сцен: «Я розмовляв із Робертом. Він дуже схвильований цим. Думає, що другий сезон буде навіть кращим, ніж перший, у чому я не сумніваюся. "Неуразливий" – неймовірний комікс. І просто думаючи про те, скільки історій ще не було розказано, розумієш, що буде безумство. Так хвилююче».

Як також зізнався Йон, він не очікував, що буде така бурхлива реакція на «Невразливого». Актор дуже радий, що так багато глядачів дивляться та люблять шоу. І він щасливий від такої великої популярності дорослої анімації загалом.

«Невразливий» розповідає про суворі супергеройські пригоди хлопця на ім'я Марк Грейсон. Герой успадкував надприродні здібності свого батька – легендарного супергероя Омні-Мена/ Нолана Грейсона.

Марк вирішує і сам стати крутим супергероєм та захищати світ як Невразливий.

Проте що глибше Марк занурюється у світ супергероїв, то більше пізнає похмурих таємниць.


Читати також