12-01-2022 Розваги 107

Ніколь Кідман розповіла про роль у фільмі «Бути Рікардо»

Ніколь Кідман розповіла про роль у фільмі «Бути Рікардо»

Ніколь Кідман вважає, що актриса та продюсерка Люсіль Болл, роль якої вона зіграла у картині «Бути Ріккардо», однозначно була геніальною.

Про це вона розповіла у зв'язку з онлайн-прем'єрою фільму Аарона Соркіна «Бути Рікардо».

«Наш фільм не про шоу Люсіль Болл, яке всі добре знають, а про неї саму. Про те, що відбувалося за театральною завісою. Про жінку, яка зробила такий сильний прорив у індустрії й у свідомості суспільства. Вона була однозначно генієм. У фільмі ми розповідаємо історію її життя. Але не за традиційною схемою «народився — жив — помер». Інакше це був би не Аарон Соркін (сценарист та режисер картини. — ред.)», — розповіла Кідман.

За словами актриси, Соркін концентрує увагу на кількох головних подіях життя героїні та, маневруючи між ними, показує саму суть не лише її характеру, а й її партнерів. І це дуже незвично.

Тобто, це не біографічний фільм, резюмувала Ніколь Кідман.

У картині зображаються події всього одного тижня з життя найзнаменитішої голлівудської пари Люсіль Болл (Ніколь Кідман) та Дезі Арнаса (Хав'єр Бардем), які не просто були колегами на знімальному майданчику, а й разом продюсували найрейтинговіший ситком 1950-х років «Я люблю Люсі».

За роль Люсі Ніколь Кідман номінована на премію «Золотий глобус», а фільм увійшов до шорт-листу оскарівських перегонів.


Читати також