14-01-2022 Розваги 98

Бем Марджера все ж з'явиться в «Диваках назавжди»

Бем Марджера 2022

Минулого року стало відомо, що один із головних учасників проекту «Диваки» - Брендон «Бем» Марджера - не з'явиться в четвертій частині.

Більше того, актор і скейтбордист подав до суду на компанії Paramount та MTV Networks, і, зокрема, на продюсерів фільму «Диваки назавжди» Джеффа Тремейна, Джонні Ноксвілла та Спайка Джонза.

Він звинуватив їх у порушенні контракту, коли його звільнили з фільму, змусивши скласти тест на наркотики.

До виходу фільму Джонні Ноксвілл поспілкувався з Variety і розкрив, що Марджера все ж таки з'явиться в одному з епізодів фільму.

«Ми хотіли, щоб він був у всьому фільмі, але, на жаль, це не спрацювало. Це розбило мені серце. Я люблю Бема. Ми всі любимо Бема. Він наш брат, чи ви знаєте це? Ми лише сподіваємося, що він зможе надати собі необхідну допомогу, тому що дуже дбаємо про нього», - каже Ноксвілл.

Він також розповів, що відчуває з приводу судового позову на свою адресу.

Коли Ноксвілл запитав, чи був він здивований, він відповів, що і так, і ні. За його словами, можна очікувати будь-чого, і є речі, які або шокують тебе, або розбивають серце.

Нагадаємо, що умовою зйомок у фільмі була відсутність позитивних тестів на наркотики та алкоголь.

Після ковидної перерви та повернення на майданчик Марджеру змусили здати тест, який він не пройшов, та звільнили. Сам він відповів тим, що змушений приймати препарати, оскільки страждає на фізичні та ментальні захворювання (біполярний розлад та синдром дефіциту уваги).

Крім того, він зажадав компенсації, оскільки його ідеї були використані у фільмі.



Читати також