14-01-2022 Розваги 118

Зірка «Фарго» розповів про образу Камбербетча на зйомках «У руках пса»

У руках пса 2022

Актор Джессі Племонс («Пуститися берега», «Фарго») розповів у розмові з Variety про те, як його вивів із себе Бенедикт Камбербетч на зйомках фільму «У руках пса».

Виконавець головної ролі настільки увійшов в образ, що зробив ремарку про зайву вагу колеги.

На зйомках Камбербетч намагався не виходити з ролі свого грубого та гострого на язик персонажа. В результаті він так захопився, що випадково розлютив Племонса, натякнувши на його зайву вагу.

Однак пізніше актор зізнався, що йому сподобалася фанатичність Камбербетча:

«Одного разу Бенедикт зачепив мене за живе. Він такий: "Привіт, здороване" (big boy). Він не назвав мене ‘жирдяєм” (fatso), але кілька людей у моєму житті вже казали мені: “Привіт, здороване”, а я думав: “Якого біса?”. Я пізніше зізнався йому, що це мене розлютило. Він сказав мені: “Пробач мені, будь ласка”. А я відповів: “Ні, не хвилюйся. Це було чудово”», - сказав Племонс.

«У руках пса» вийшла на Netflix 1 грудня 2021 року.

У центрі сюжету два брати, Філ і Джордж Бербенк, які володіють найбільшим ранчо в Монтані. Джордж одружується з вдовою, яка переїхала до них зі своїм сином-підлітком. Філ усіма силами намагається позбутися її зі своєї території, однак із її сином у нього зав'язуються дружні стосунки.

Картина отримала «Золотий глобус» у категорії «Найкраща драма».


Читати також