19-01-2022 Розваги 107

Джон Кразінскі може з'явитися в «Докторі Стенджі 2» у ролі учасника Фантастичної Четвірки

​Джон Кразінскі може з'явитися в «Докторі Стенджі 2». Новини кіно 2022

У мережі з’явилася чутка, що у майбутньому фільмі «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» засвітиться Джон Кразінскі у ролі одного з учасників супергеройської команди Marvel Фантастична Четвірка – Містера Фантастика.

У грудні 2021 року з'явилася інформація, що у сіквелі «Доктора Стренджа», можливо, з'явиться супереластичний Містер Фантастик.

Тоді ж уточнювалося, що Рід Річардс увійде до складу Ілюмінатів – разом із Професором Ікс (Патрік Стюарт).

І тепер портал The Illuminerdi написав, що Річардса зіграв саме Кразінскі. Уточнюється, що Джон Кразінскі вже потай знявся для своїх сцен.

Містер Фантастік стане гостем з однієї з альтернативних реальностей.

Зважаючи на все, у його всесвіті супергерой відомий на весь світ як учасник культової Фантастичної Четвірки. І нам поки що залишається тільки гадати, чи потенційне камео альтернативного Містера Фантастика означає те, що і у вимірі кіновсесвіту Marvel з'явиться своя Фантастична Четвірка.

В Інтернеті вже давно ходять чутки, що Джон Кразінскі увійде до MCU як Містер Фантастик.

Фанати Marvel підтримують вибір актора на цю роль та хочуть побачити його в проектах Marvel.

Сам Кразінскі із задоволенням зіграє Містера Фантастика, про що він розповів Uproxx у травні 2021 року: «Чорт візьми, так. Я зіграв би Містера Фантастика».

Доктор Стрендж (Бенедикт Камбербетч) перетнеться з жителями безлічі різних реальностей. А це означає, що на глядачів чекають такі ж круті камео, як у «Людині-павуці: Додому шляху нема».

Прем'єра фільму «Доктор Стрендж: У мультивсесвіті божевілля» Сема Реймі намічена на 5 травня.


Читати також