18-01-2022 Розваги 111

Джосс Відон назвав акторів «Ліги справедливості» одними з найневвічливіших людей

Джосс Відон 2022

Навіть після декількох років з виходу на екрани, «Ліга справедливості» залишається однією з великих тем для обговорення у світі кінематографа.

Нещодавно журнал New York провів інтерв'ю з режисером Джосом Відоном, який займався зйомками фільму після Зака Снайдера, коли той зіткнувся із трагедією у родині.

Відон заявив, що Warner Bros. покликала його «виправляти» фільм, тому що керівництво компанії втратило віру в образ, який задумав Снайдер. При цьому студія не погоджується з версією розвитку подій Відона, наполягаючи, що Снайдер покинув проект, щоб провести час із сім'єю.

У журналі повідомили, що атмосфера на зйомках «Ліги справедливості» з Відоном за штурвалом була тяжкою. Якщо Снайдер мотивував акторів імпровізувати, Відон хотів, щоб усі завчили сценарій до коми.

Один із членів команди розповів, що Галь Гадот сказала Відону, що він не розуміє, як працюють супергеройські фільми, хоча у минулому він був режисером двох частин «Месників». Стверджується, що Відон назвав акторів «найневвічливішоюгрупою людей», з якими йому доводилося працювати. Водночас, актори вважають, що це Відон був грубим.

Одна з головних проблем була пов'язана із Кіборгом. У версії Снайдера «Ліга справедливості» оберталася навколо цього персонажа, тоді як Відон значно обрізав роль.

За словами Джосса, історія Кіборга не мала логічного сенсу, також він вважав гру непереконливою.

У січні 2021 року Рей Фішер написав у твіттері, що ставлення Відона до акторів та команди на зйомках «Ліги справедливості» було огидним, грубим, непрофесійним та неприйнятним.

А коли у березні 2021 року відбулася прем'єра чотиригодинної версії «Ліги справедливості» Зака Снайдера, то її прийняли набагато позитивніше, ніж версію Відона.

Гру Фішера (Киборг) похвалило багато критиків.

Крім того, в інтерв'ю Відон зізнався, що згода взятися за «Лігу» стала одним з головних жалів в його житті.


Читати також