19-01-2022 Розваги 131

У новій трилогії «Зоряних війн» могли висадити в повітря Корусант

У новій трилогії «Зоряних війн»

Пабло Ідальго поділився у твіттері закулісними подробицями про фільм «Зоряні війни: Пробудження сили». Як виявилося, база «Старкілер» спочатку мала знищити не безвісну планету Хосніан-Прайм, а Корусант. Наразі його твіти вже видалені, але журналісти встигли їх переписати.

За словами Ідальго, деякі з Bad Robot Productions, компанії Джей Джей Абрамса, хотіли зруйнувати в цій сцені саме Корусант. Співробітники із Lucasfilm виступили проти. Нова планета Хосніан-Прайм була придумана як компроміс.

Користувачі Twitter зреагували питаннями про те, чи могло знищення Корусанта, значно відомої планети, зробити цю сцену кращою. Ідальго відповів, що краще було б зовсім обійтися без «Старкіллера».

База «Старкіллер», потужніша копія «Зірки смерті» в новій обгортці, справді була одним із об'єктів критики і гарним приводом звинуватити фільм у відсутності оригінальності. У подальшому обговоренні деякі користувачі Twitter та Ідальго зійшлися на тому, що для Першого Ордену було б дивно знищувати Корусант.

За ідеєю, спадкоємці Імперії захотіли б захопити його. Вперше Корусант був показаний на екрані у спеціальному випуску «Повернення джедая» 1997 року. Проте він не був повністю досліджений до «Прихованої загрози», де відіграв ключову роль. Корусант був дуже важливим і в інших приквелах, і в мультсеріалі «Війни клонів». Момент із знищенням Корусанта, який не відбувся, добре демонструє проблеми та творчі розбіжності, які супроводжували створення фільмів нової трилогії.


Читати також