20.01.2022
Розваги
eye 102

Netflix випустить 25 корейських серіалів

Netflix випустить 25 корейських серіалів

Netflix у 2022 році випустить 25 корейських фільмів та серіалів. Це найбільший річний план на замовлення проектів з Південної Кореї.

Таке рішення легко пояснюється успіхом «Гри в кальмара», яка стала серіалом стрімінгового гіганта. 95% аудиторії прийшло не з Кореї і, що важливо, потім глядачі розпочали знайомство з іншим корейським контентом.

2021 року Netflix випустив 15 корейських проектів і витратив на них понад $500 млн. Цього року, очевидно, сума зросте, хоча компанія не розкрила точний бюджет.

Натомість стрімінг озвучив інші цифри, які пояснюють такий інтерес до виробництва корейських проектів. Сумарний хронометраж перегляду корейських серіалів виріс у шість разів порівняно з 2019 роком.

Міні-серіал «Поклик пекла» посів перше місце у 34 країнах, а «Море Спокою» вийшло у топ щотижневих списків неангломовного контенту, повідомляє THR.

Серед очікуваних корейських новинок від Netflix серіал «Усі ми мертві» про зомбі-апокаліпсис у школі, «Паперовий дім: Корея – об'єднана економічна зона» – адаптація популярного іспанського серіалу, і бойовик «Сеульський драйв» (Seoul Vibe) – про розслідування корупції на фоні Олімпійських ігор 1988 року.

Читати також


up