20.01.2022
Розваги
eye 86

Денієл Редкліфф зіграє Дивного Ела Янковича

Денієл Редкліфф

Зірка «Гаррі Поттера» Денієл Редкліфф зіграє головну роль у байопіку Дивного Ела Янковича – найпопулярнішого американського співака-пародиста. Ел Янкович сам напише сценарій байопіку і стане одним із його продюсерів.

Режисером фільму виступить Ерік Еппел («Кремнієва долина», «Новенька», «Бруклін 9-9»), він також візьме участь у роботі над сценарієм та продюсуванням картини.

Ще одним продюсером майбутнього байопіку стане відома компанія Funny or Die, яка спеціалізується на комедійних фільмах, серіалах та відеороликах.

За словами Янковича, він «шалено радий», що Редкліфф зіграє його: пародист вважає, що майбутні покоління запам'ятають актора саме з цього фільму. Прем'єра стрічки відбудеться на стрімінговій платформі Roku Channel.

Цікавий факт: Еппел уже знімав псевдо-байопік Янковича для Funny or Die з Аароном Полом у головній ролі. У ньому також знялися Олівія Вайлд, Гері Коул, Петтон Освальт, Мері Стінберджен, Пол Шир та сам Янкович.

Дивний Ел Янкович почав записувати комедійні пісні ще у 1970-х роках, дебютувавши з синглом My Bologna – пародією хіта The Knack My Sharona. Але його першим справжнім хітом став «Eat It», пародія «Beat It» Майкла Джексона, випущена зі схвалення самого артиста і навіть «Греммі».


Читати також


up