20-01-2022 Розваги 113

З'явився перший кадр із міні-серіалу Netflix «Грізельда»

грізельда 2022

Керує проектом шоураннер "Нарко".

Софія Вергара, найвідоміша за ролями в «Американській сімейці» та «Кухарі на колесах», зіграла колумбійську наркобаронесу Грізельду Бланко у міні-серіалі «Грізельда». Стрімінговий сервіс Netflix опублікував дебютний кадр із майбутнього шоу, на якому можна розглянути актрису в образі.

Згідно з синопсисом, «Грізельда» проллє світло на історію амбітної колумбійської кокаїнової королеви, якій вдалося побудувати один із найприбутковіших картелів в історії. Суміш чарівності та жорстокості допомогла їй успішно відокремити роботу від сім'ї та стати знаменитою наркобаронесою, яку багато хто знає як «Хрещену матір».

Кінокомпанія Latin World Entertainment займається розробкою «Грізельди» вже понад вісім років. Як виконавчий продюсер і режисера всіх шести епізодів над проектом працює творець «Нарко» та «Нарко: Мексика» Андрес Байс. Сценарій написали Інгрід Ескахеда («Правосуддя», «Підлий Піт») та Даг Міро («Нарко», «Принц Персії: Піски часу»).

Доповнили акторський склад Альберто Герра (Нарко: Мексика), Ванесса Ферліто (Грейсленд), Крістіан Таппан (Снігопад) та інші артисти.

2017 року відбулася прем'єра «Хресної матері кокаїну», також присвяченої історії Бланко. Наркобаронесу зіграла оскароносна Кетрін Зета-Джонс, а режисером виступив оператор "Лабіринту Фавна" Гільєрмо Наварро.

Дата релізу «Грізельда» поки що невідома.


Читати також