20.01.2022
Розваги
eye 214

Голова телемережі ABC залишився у захваті від сценарію другого сезону «Вбивств в одній будівлі»

Вбивства в одній будівлі. Другий сезон. Новини кіно 2022

Голова телемережі ABC залишився у захваті від сценарію другого сезону «Вбивств в одній будівлі» Він стверджує, що нові епізоди будуть дуже сильні.

Комедійний серіал «Вбивства в одній будівлі» дебютував на Hulu минулого року і отримав високу оцінку критиків та глядачів завдяки оригінальному сюжету та зірковому акторському складу. Стівен Мартін, Мартін Шорт та Селена Гомес грають мешканців багатоквартирного будинку у Верхньому Вест-Сайді, де відбувається моторошне вбивство, а відважна трійця вирішує самостійно розкрити злочин.

Успіх шоу спричинив новини про другий сезон, зйомки якого стартували в грудні минулого року, а тепер голова ABC і Hulu Крейг Ервіч повідомив, що бачив деякі зі сценаріїв другого сезону «Вбивств в одній будівлі» і захопився тим, як розвивається сюжет серіалу. Бос телемережі виступив під час прес-туру для Асоціації телевізійних критиків і заявив, що другий сезон, без сумнівів, не поступається першому і зберігає не тільки драматичні аспекти, але й комедійну складову, що сподобалася глядачам.

Ервіч також розповів, що «Вбивства в одній будівлі» стали найзатребуванішим шоу на Hulu у 2022 році, що, втім, не буде відкриттям з огляду на вражаючу аудиторію, яку збирали нові епізоди. До речі, з моменту дебюту серіалу рейтинг критиків на Rotten Tomatoes складає 100%, що також є знаком якості.

Офіційної дати релізу другий сезон «Вбивств в одній будівлі» поки що не має.

Читати також


up