20.01.2022
Розваги
eye 96

Ендрю Гарфілд розповів про видалену сцену «Людини-павука: Додому шляху нема» з Тобі Магвайром

Ендрю Гарфілд 2022

Ендрю Гарфілд поділився подробицями про одну кумедну віддалену сцену з фільму «Людина-павук: Додому шляху нема». Актор розповів, що його з Тобі Магвайром «павуча» розминка могла тривати довше.

Одним із найсмішніших і при цьому зворушливих епізодів «Людини-павука: Додому шляху нема» став момент, в якому Пітер Паркер версії Магвайра робить зарядку, а Павук Гарфілда допомагає йому усунути біль у спині.

У подкасті Happy Sad Confused Ендрю Гарфілд зізнався, що цей момент спочатку був довшим – його Пітер теж робив зарядку: «Якось я почав займатися розтяжкою. Робив "стару" розтяжку, але це не потрапило у фільм. Думаю, навіть краще, що все лишилося тільки за Тобі».

Ендрю Гарфілд зазначив, що йому дуже сподобалося працювати з Тобі Магвайром над цією сценою. Каже, це було так «грайливо, креативно та вільно».

І як додав актор, сцена з розминкою зблизила Пітерів із двох різних реальностей: «Мені сподобався той факт, що Тобі має проблеми зі спиною, і я як його друг говорю, що у мене теж є проблеми зі спиною».

Нагадаємо, на початку січня Гарфілд зізнався, що з радістю повернеться до ролі Людини-павука у якомусь новому проекті Marvel.

Читати також


up