20.01.2022
Розваги
eye 102

Продюсер обіцяє, що у «Шазамі 2» буде більше жартів та екшену

Новини кіно 2022 Шазам 2

Продюсер «Шазама!» Пітер Сафран поділився новими коментарями щодо майбутнього сіквела. У нещодавній розмові з порталом Collider кінематографіст зазначив, що впродовження включили абсолютно всі елементи, за які глядачі полюбили оригінал, але збільшили градус екшену та кількість жартів, зробивши останні гострішими та емоційнішими.

«Мені подобається перший «Шазам!». Це чудове кіно, і режисер Девід Ф. Сандберг зумів неймовірно якісно вловити правильний тон оповіді. Вушко голки було дуже маленьким, але він зробив все ідеально - він дійсно влучив у ціль. У другій частині буде більше емоцій та гумору, а ще збільшиться градус екшену, декорації стануть масштабнішими, з'являться кілька чудових лиходіїв. Там є все, чим запам'ятався перший фільм, тільки в більшому обсязі. Нові персонажі, зіграні Рейчел Зеглер, Хелен Міррен та Люсі Лью, - фантастичні. Діти злегка підросли, тому тепер ми можемо веселитися у гострішій манері».

У сіквелі супергеройської комедії із Закарі Ліваєм та Ешером Енджелом головний герой зіткнеться з дочками грецького титану Атласа, і щоб знову подолати труднощі, йому не обійтися без членів своєї прийомної сім'ї. Прем'єра другої картини відбудеться 1 червня 2023 року.

Читати також


up